Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Bidu….AAPL …..GOOG……..izašao sretno, pa sutra opet u "up" trendu kad prorade margin callovi……biće opet 9900 [thumbsup]

9900 je dobra potpora, moguće je i do 9750-9800

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Grci navukli naivne Amere, sredili gužvu i nakrcali se jeftinih dionica pa će za koji dan reći kako im ne treba MMF i EU pozajmica [lol] [lol]

E sad treba kupiti GS, ako će itko zaraditi na današnjem danu onda su to oni. 2Q izvješće će biti brutalno [smiley]

Bidu….AAPL …..GOOG……..izašao sretno, pa sutra opet u "up" trendu kad prorade margin callovi……biće opet 9900 [thumbsup]

[/quote]
Nek idu kud god hoće…………shortovi pokriveni, dionice prodane……odoh na zasluženi odmor [thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

bull

[/quote]

Jebo me pas …. ako ti valetine znaš o ćemu pričas. U 2 sata si izlupetao ko i DOW 1000 bodova razlike u mišljenju.

Vidjeh u jednom trenutku na URE bid 34$ i ask preko 40$ [lol]
Slično je bilo i na drugim leveraged ETF-ovima

bull

[/quote]

Jebo me pas …. ako ti valetine znaš o ćemu pričas. U 2 sata si izlupetao ko i DOW 1000 bodova razlike u mišljenju.

[/quote]

stari moj, što očekuješ od čovjeka koji je očigledno pijan i drogiran danonočno na forumu i na tržištima diljem svijeta, od 07.00-00.00 nekada i duže i do 02.00 u noći
Očekuješ pametne postove?
i da hoću ne bih ih mogao pisati jer sam hodajući komp?
Kužiš?
Sorry ako sam krivo rekao, ja općenito mišljenje nisam promijenio

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

E sad treba kupiti GS, ako će itko zaraditi na današnjem danu onda su to oni. 2Q izvješće će biti brutalno [smiley]

kolega sve ti je to namjestio goldman sve je to tako smišljena, grčka ide u bankrot to je već dogovoreno. Goldman svaka ćast uspijeli su srušit državu ,euro i cijelo svjetsko tržište kapitala.

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

Evo za uspomenu današnji minutni graf onog događaja.

Valentine, daj napiši da je tehnička pokazala da će večeras Dow i SP završiti u plusu na 1-1,5%
[thumbsup]

Pravi jebači s dosta para ne pišu na ovom forumu, već samo mi nestrpljivi...

Evo za uspomenu današnji minutni graf onog događaja.

čuj, nadam se da bude stvarno samo za uspomenu…

kolega sve ti je to namjestio goldman sve je to tako smišljena, grčka ide u bankrot to je već dogovoreno. Goldman svaka ćast uspijeli su srušit državu ,euro i cijelo svjetsko tržište kapitala.

Osim PALM, vlasnicima te dionice dosadno cijeli ovaj tjedan, pala manje od 1% [yawn]

New Report

Close