Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

sada se kupuje, ako misliš
budi gramzljiv kada nitko neće

To se moglo reći i jučer i prekjučer 😀

Hm… priličan oversold, linija otpora… ako ovdje ne stanu onda bi stvarno mogli potegnuti do nekih 1120 🙁

Ovakvo padanje i to sve veće iz dana u dan manje je korekcija, a sve više i više čista panika bar sam ja stekao takav dojam jer nakon tjedna svakodnevnog padanja opet Dow -1,10%, Nasdaq -1,62%, Financial -2.40%!!
Ovo je sad već čista zaj… tamo preko bare, nisu se oni promijenili ni za 1% od kolapsa, špekulacija, špekulacija i samo špekulacija bez ikakve podloge, dovoljno je pogledat samo C, BAC AIG… zadnjih cca 12 mjeseci. Kao da se ništa nije dogodilo malo gore malo dolje, a kad podvučeš crtu nisu se nigdje maknule.
Tja.
Ali bar je daleko zanimljivije (da ne kažem i neozbiljnije) nego kod nas ako ništa drugo.

kaya1 | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja | profil
korisnik od: 05.08.2008.

ocjena poruke

zajednica

moderatori
inverter
ja pazario….volim masakr ….

A , sutra ??? Jedino CROBEX sigurno na gore 10-15%

Evo kratki plan pa sam odluči jesi li dobro pazario …

http://uk.reuters.com/article/idUKTRE63T1XF20100430

zebroj | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja | profil
korisnik od: 04.08.2008.

ocjena poruke

zajednica

moderatori
inverter
pretjerivanje je ocigledno….malo prikratio na otvaranju i opet all in ,opet cekam odbijanac,…

Na dole ili gore ODBIJANAC

Pa sve ide po planu. Kao stvoreno za zarađivanje na shortu i putovima [thumbsup]
A imali ste tjedni plan…….i knjigu za opcije vam poslah…….ajaj……valjda je netko shvatio i zaradio……

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

kaya1 | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja | profil
korisnik od: 05.08.2008.

ocjena poruke

zajednica

moderatori
inverter
ja pazario….volim masakr ….

A , sutra ??? Jedino CROBEX sigurno na gore 10-15%

Evo kratki plan pa sam odluči jesi li dobro pazario …

http://uk.reuters.com/article/idUKTRE63T1XF20100430

zebroj | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja | profil
korisnik od: 04.08.2008.

ocjena poruke

zajednica

moderatori
inverter
pretjerivanje je ocigledno….malo prikratio na otvaranju i opet all in ,opet cekam odbijanac,…

Na dole ili gore ODBIJANAC

Pa sve ide po planu. Kao stvoreno za zarađivanje na shortu i putovima [thumbsup]
A imali ste tjedni plan…….i knjigu za opcije vam poslah…….ajaj……valjda je netko shvatio i zaradio……

Kakav je to post?? Trudim se razumijeti, ali bezuspješno

Pravi jebači s dosta para ne pišu na ovom forumu, već samo mi nestrpljivi...

Hm… priličan oversold, linija otpora… ako ovdje ne stanu onda bi stvarno mogli potegnuti do nekih 1120 🙁

danas će biti SP na 1120

Pravi jebači s dosta para ne pišu na ovom forumu, već samo mi nestrpljivi...

Šta je počela korekcija? [lol]
A kaj se sekirate, pa dići će se…to je Amerika u kojoj -3% index kada padne se vrati za dan dva….u čemu je problem

© 2007 The Coca-Cola Company, sva prava pridržana. Coca-Cola® i boca specifičnog oblika registrirani su zaštitni znaci The Co

Vau, koja je to rokavela bila………..natovario sam se………da vidim koliko će se popraviti……..

dow u jednom trenutku -9% auuuuu

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Bidu….AAPL …..GOOG……..izašao sretno, pa sutra opet u "up" trendu kad prorade margin callovi……biće opet 9900 [thumbsup]

Da mi je ovo nisam vidio vlastitim očima nebih vjerovao u po sata Dow sa -4% na -9% i nazad. Taman gledao CNN kad je padalo, voditelj gleda u brojeve i ne vjeruje, stručna komentatorica spominje nerede u Grčkoj i opću paniku na burzi ali i ona zbunjena slobodnim padom ispod 10 000 dok priča.
Ko reality show, a nikom ništa nije jasno. [wink]

omg omg omg omg [lol]

U par minuta 1115 – 1065 – 1130 [lol]

Mr.Vix je narastao +55% [cool]

New Report

Close