Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

nafta je dotakla donju liniju bollingera…..78,20 cca….mislim da je to to…..sad ide up

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

STSA +16%, toliko za sada…uskoro preko 1$, drugi tjedan ako ne i prije [thumbsup]

Pravi jebači s dosta para ne pišu na ovom forumu, već samo mi nestrpljivi...

pa dokad ovi misle stiskati ???????? [undecid] nema ni odbijanca [shocked]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

to samo analitičari znaju…tj. oni koji su zakuhali ovu kašu…

NASDAQ i DOW poništili zadnja 2 mjeseca rasta i ne usporavaju pad, naprotiv. Izvješća u USA u velikoj većini dobra, jel moguće da je ovo s Grčkom tek početak ponovnog kraha koji ovaj puta kreće iz našeg susjetstva ili ameri u panici pušu i na hladno??
Mislim jasno mi da sada mnogi izlaze koriste priliku i ulijeću u $ koji divlja ali i kad to uzmem u obzir ovakav veliki i pad zadnjih dana bez pauze i otpora mi se čini pretjeran ili možda griješim!?

NASDAQ i DOW poništili zadnja 2 mjeseca rasta i ne usporavaju pad, naprotiv. Izvješća u USA u velikoj većini dobra, jel moguće da je ovo s Grčkom tek početak ponovnog kraha koji ovaj puta kreće iz našeg susjetstva ili ameri u panici pušu i na hladno??
Mislim jasno mi da sada mnogi izlaze koriste priliku i ulijeću u $ koji divlja ali i kad to uzmem u obzir ovakav veliki i pad zadnjih dana bez pauze i otpora mi se čini pretjeran ili možda griješim!?
[/quote]
pretjerivanje je ocigledno….malo prikratio na otvaranju i opet all in ,opet cekam odbijanac,…

pretjerivanje je ocigledno….malo prikratio na otvaranju i opet all in ,opet cekam odbijanac,…

Na dole ili gore ODBIJANAC [shocked]

Pa i onakav veliki rast godinu dana je bio pretjeran 🙂

Sva sreća da sam jučer samo zavrtio par dionica i završio uglavnom u cashu, danas bih se živcirao.
Evo DRYS je potonuo duboko duboko… Mami me da uzmem, ali me strah stisnuti nalog [undecid]

ma o kakvom Vi kolega krahu burze pišete?? Linija trenda je poznata. Živce na hozen tregere i biti će ok…pa uzlazni je trend s očekiavnom korekcijom za koju se ne zna točan start i kraj, ali kada stane tržište se vrača u normalan rast

Sada se većini burza ne sviđa (osim shorterima), a kada se okrene u ponedjeljak u zeleno svi će se čuditi ko pura dreku i reći, a gdje su oni zlatni da ni kada se moglo jeftino kupiti…

koji pad nafte
ti tamo samom pretjeruju
prvo je napucaju na $87 bez ikakvog razloga (fundamentalnog)
sada je napucavaju na dolje i tako

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Da, baš gledam kako je hrpa dionica baš privlačno po cijenama i sjećam se kako bih prije 2 tjedna ubio da sam mogao kupovati po ovim cijenama, a sad me strah kupovati [lol]

No budemo i danas malo uzeli ali neću spržiti sav cash, možda nije još vrijeme za all-in.

sada se kupuje, ako misliš
budi gramzljiv kada nitko neće

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close