nafta je dotakla donju liniju bollingera…..78,20 cca….mislim da je to to…..sad ide up
STSA +16%, toliko za sada…uskoro preko 1$, drugi tjedan ako ne i prije [thumbsup]
pa dokad ovi misle stiskati ???????? [undecid] nema ni odbijanca [shocked]
to samo analitičari znaju…tj. oni koji su zakuhali ovu kašu…
NASDAQ i DOW poništili zadnja 2 mjeseca rasta i ne usporavaju pad, naprotiv. Izvješća u USA u velikoj većini dobra, jel moguće da je ovo s Grčkom tek početak ponovnog kraha koji ovaj puta kreće iz našeg susjetstva ili ameri u panici pušu i na hladno??
Mislim jasno mi da sada mnogi izlaze koriste priliku i ulijeću u $ koji divlja ali i kad to uzmem u obzir ovakav veliki i pad zadnjih dana bez pauze i otpora mi se čini pretjeran ili možda griješim!?
NASDAQ i DOW poništili zadnja 2 mjeseca rasta i ne usporavaju pad, naprotiv. Izvješća u USA u velikoj većini dobra, jel moguće da je ovo s Grčkom tek početak ponovnog kraha koji ovaj puta kreće iz našeg susjetstva ili ameri u panici pušu i na hladno??
Mislim jasno mi da sada mnogi izlaze koriste priliku i ulijeću u $ koji divlja ali i kad to uzmem u obzir ovakav veliki i pad zadnjih dana bez pauze i otpora mi se čini pretjeran ili možda griješim!?
[/quote]
pretjerivanje je ocigledno….malo prikratio na otvaranju i opet all in ,opet cekam odbijanac,…
pretjerivanje je ocigledno….malo prikratio na otvaranju i opet all in ,opet cekam odbijanac,…
Na dole ili gore ODBIJANAC [shocked]
Pa i onakav veliki rast godinu dana je bio pretjeran 🙂
Sva sreća da sam jučer samo zavrtio par dionica i završio uglavnom u cashu, danas bih se živcirao.
Evo DRYS je potonuo duboko duboko… Mami me da uzmem, ali me strah stisnuti nalog [undecid]
ma o kakvom Vi kolega krahu burze pišete?? Linija trenda je poznata. Živce na hozen tregere i biti će ok…pa uzlazni je trend s očekiavnom korekcijom za koju se ne zna točan start i kraj, ali kada stane tržište se vrača u normalan rast
Sada se većini burza ne sviđa (osim shorterima), a kada se okrene u ponedjeljak u zeleno svi će se čuditi ko pura dreku i reći, a gdje su oni zlatni da ni kada se moglo jeftino kupiti…
koji pad nafte
ti tamo samom pretjeruju
prvo je napucaju na $87 bez ikakvog razloga (fundamentalnog)
sada je napucavaju na dolje i tako
Da, baš gledam kako je hrpa dionica baš privlačno po cijenama i sjećam se kako bih prije 2 tjedna ubio da sam mogao kupovati po ovim cijenama, a sad me strah kupovati [lol]
No budemo i danas malo uzeli ali neću spržiti sav cash, možda nije još vrijeme za all-in.
sada se kupuje, ako misliš
budi gramzljiv kada nitko neće