Nakon što me izbio stop loss, nisam ga htio ponovo uzimati. Možda bude odbijanac ali isto tako može nastaviti pad, ne želim bezveze riskirati.
Šta se očekuje u ovom tjednu, gdje vidite indexe?
Nije slavno ali je planirano završio petak. Ponedjeljak i ostali dani gore ili rikverc??
Moje mišljenje jako gore
Kako mi se čini, izgleda da će Grčka dobiti bailout, to bi moglo dignuti indekse… možda.
A s druge strane su strah od daljnjeg pada, GS zavrzlama, novi zakon o bankama… Svašta se može zakuhati.
Kako mi se čini, izgleda da će Grčka dobiti bailout, to bi moglo dignuti indekse… možda.
A s druge strane su strah od daljnjeg pada, GS zavrzlama, novi zakon o bankama… Svašta se može zakuhati.
ma nekako je sve pripremljeno za up..grcka rjesena,gs ce izmislit neki obrat…a i tehnicki su spremni za up….reg. banke se ohladile nakon pocetnog rally -a ,…
Jep… a gle do kuda je dogurao Nasdaq [wink]
Nasdaq je došao do polovice Old time higha, za razliku od S&P-a i Dowa….
i moje dionice koje imam će valjda ugledati svjetko dana…. s jednim kolegom s foruma sam razgovarao o STSA i milsim da je namjerno shortaju kako bi istu podigli u nebo kad se najmanje bude očekivalo.
Kolege, što Vi mislite o njoj? (imam te dionice oko 40 000 kom na 1$), sada je jeftinija…
i moje dionice koje imam će valjda ugledati svjetko dana…. s jednim kolegom s foruma sam razgovarao o STSA i milsim da je namjerno shortaju kako bi istu podigli u nebo kad se najmanje bude očekivalo.
Kolege, što Vi mislite o njoj? (imam te dionice oko 40 000 kom na 1$), sada je jeftinija…
čuvajte se kolega STSA
pogledajte news, ima tu svašta
danas je -16%
čuvajte se kolega STSA
pogledajte news, ima tu svašta
danas je -16%
[/quote]
ispravak navoda, danas je -19% (za sada), ali smatram da će biti uskoro opet preko 1$
Btw, evo DRYS na 61,8% fibo od onog zadnjeg rasta… Pa tko vjeruje u pozitivu može kupovati. [tongue]
Evo DRYS sa 5.75 preko 6.10$… I told you so [cool]
Doduše izazvano je komentarom na drukerskom CNBC ali svaki rast je dobar.