Kako se vi igrate sa tim penny stock… pa zar vam nije bolje i sigurnije uzimati opcije za neke normalnije dionice kako bi povećali leverage, nego ovako nositi glavu u torbi?
neznam se sluzit opcijama na zalost….treba mi netko pokazati [embarass]
Kako se vi igrate sa tim penny stock… pa zar vam nije bolje i sigurnije uzimati opcije za neke normalnije dionice kako bi povećali leverage, nego ovako nositi glavu u torbi?
Ima nas glupih…. ljenih. Svaka čast ali neznaš kako su drugi prošli osim tebe ….
Ja ću ti svaku transakciju dati … pa da vidimo leverage, profit i risk.
LP,
Ne zamjeri ali nije moje tvoje ili tuđe najbolje …. ima ih bar jos 100x boljih od bilo koga od nas.
Napiši ti Rocky svaku svoju transakciju i ja ću ….
To ni ja ne mogu nikako shvatiti. Ako netko na taj načim može biti u plusu nakon recimo 1 godine ja mu skidam kapu. Prije svega ako se radi o malim ciframa značajan udio pojedu provizije. Sada se relativno lako da zaraditi na normalnim dionicama kada sve ide gore gledano na neki razuman rok.
To ni ja ne mogu nikako shvatiti. Ako netko na taj načim može biti u plusu nakon recimo 1 godine ja mu skidam kapu. Prije svega ako se radi o malim ciframa značajan udio pojedu provizije. Sada se relativno lako da zaraditi na normalnim dionicama kada sve ide gore gledano na neki razuman rok.
[/quote]
Imas internet koliko miliona dionica na kojem picku…. ja 2.5$ ti još malo surfaj …ako nemožeš tako
Ajmo još malo WAMUQ , SSCCQ , DRLY ( short ) , PWAV do kraja dana gore dole ali gotovo napiši ti svoje
kaya@ meni je najbolje islo dok sam takve letece lovio…krenuo u long pozicije…i desi mi se gs anomalija….dan nakon…. [angry]
Evo all in DEAR @3
Pa računaj 10 min kasnije …. 0.30 x 1x.. …
Kako da ne [lol]
Ne da mi se više tako aktivno trgovati a ni bilježiti sve ovdje, ali evo samo za tebe, PBR call opcija po 5.30$ sada kad je bila cijena dionice na 42.80.
Motivirano formiranjem potencijalnog H&S na 10 dnevnom grafu.
Ako PBR dođe do 44$ onda bi trebala vrijediti cca 6.00-6.15$
Mogao sam uzeti neku sa većom polugom ali ovako mi je sigurnije. I rado bih još dokupio ako cijena dionice padne niže.
Jedini je problem što ću to vjerojatno držati dulje od par dana. [cool]
I ne znam zašto se odmah nerviraš, mislim da opcije omogućuju bolju zaradu sa manjim koeficijentom rizika i manjim ulaganjem (dakle i manjim mogućim gubitkom) nego penny stock.
Uostalom ja sam na AIG opcijama zaradio par tisuća %. Javi mi se kad to napraviš na nekoj penny stock.
Evo ti ovdje screenshot pa uživaj.
Uostalom ja sam na AIG opcijama zaradio par tisuća %. Javi mi se kad to napraviš na nekoj penny stock.
Evo ti ovdje screenshot pa uživaj.
sve štima sve je super.
A koliko si uložio u te opcije AIG?
isto tako kada opcija istekne love više nema i nikada i nikako se nemože vratiti…a ako se zajebeš sa penny stock i ako si strpljiv možeš se oporaviti…
isto tako ti si stručnjak i kužiš opcije, a recimo meni se neda hebat sa njima…probao sam…niš mi nije jasno i rekao hvala lijepo