Taj Economou bi imao čemu podučiti čak i ove naše burzovne "velikane" poput Galinca [lol]
Btw, Economou je strojar isto kao i Galinec, samo da se zna. [cool]
ja možda napravio pogrešku, ali eto prodao cnlg sa minusom.
Prodao ga dosta visoko danas na 1.92 i sada ga čekam na 1.7
nadam se da nisam bio glup…a UNIS prodajem sutra jer očekujem još jedan dan bolesnog rasta…vjerojatno 10$
Ne baš… izdali su convertible senior notes.
Drybulk shipping and contract drilling company DryShips Inc (DRYS.O) said it commenced a $150 million convertible senior notes offering and will enter into a related share-lending deal with Deutsche Bank AG (DBKGn.DE).
Shares of DryShips slid 4 percent to $6.20 in extended trade. They closed at $6.49 Tuesday on Nasdaq.
The company said it plans to loan to Deutsche Bank shares of its common stock worth $60 million and enter into an equity underwriting agreement with Deutsche Bank Securities.
Deutsche Bank or its affiliates intend to sell the shares they will be entitled to borrow from DryShips, the Greek shipper said.
The shares are being offered to facilitate hedging transactions undertaken by buyers of the notes, DryShips said.
The company will not receive any of the proceeds from the share sale.
It added that Deutsche Bank AG will be required to return the borrowed shares on or about the maturity of the convertible notes. (Reporting by Adveith Nair in Bangalore; Editing by Anne Pallivathuckal, Anthony Kurian)
Imao i ja juče jednu od boljih "transakcija". Otišao van gledati Inter – Barca i potpuno zaboravio na TSFG koji sam planirao malo kljucnuti nadajući se dobrom izvješću.
Tako su dobro poslovali da su se poslije zatvaranja i nakon objave 1.Q sunovratili 27%.
Razmišlja li netko o ulazu u TSFG?
Danas poslije zatvaranja je izvješće, a ako ono bude dobro neće rasti samo 7-8% kao C.
Mislim uletjeti, a sutra možda podebljam…
nadam se da nisi uletio
Imao i ja juče jednu od boljih "transakcija". Otišao van gledati Inter – Barca i potpuno zaboravio na TSFG koji sam planirao malo kljucnuti nadajući se dobrom izvješću.
Tako su dobro poslovali da su se poslije zatvaranja i nakon objave 1.Q sunovratili 27%.
PWRT [thumbsup] puno prostora za rast
PWRT [thumbsup] puno prostora za rast
[/quote]
PRWT ,PARDON