Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

eto neki dan sam vam rekao kada je UNIS bio na 6 da je to dno dna.
Danas ga pratite.
lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

http://www.poslovni.hr/145423.aspx ,al ljepo vozaju ovi….prvo rusenje ..ukrcaj…danas opet iskrcaj… [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

like i said 6 je bilo dno…UNIS 18% up.
hebiga..
lp

e sada da još netko napravi dobru TA za UNIS ja bi bio jako zahvalan.

ja jos podebljao faz [undecid] sad cu pogledati unis tehnicku ,ako ti moje misljenje nesto znaci [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ja jos podebljao faz [undecid] sad cu pogledati unis tehnicku ,ako ti moje misljenje nesto znaci [rolleyes]

SVI ĆE TE NAGUZITI AKO BUŠ SPOMINJAO faz.
opa sorry za caps.

Znači očekuješ korekciju? ili?
Misliš da će GS razhebati ovaj rast?

e sada da još netko napravi dobru TA za UNIS ja bi bio jako zahvalan.

nema tehnicke…to je novi ipo ,cca 2 mj. na tk….bas me zanima dali netko moze napravit tehnicku za ovo [rolleyes] [lol] [lol] [lol]

SVI ĆE TE NAGUZITI AKO BUŠ SPOMINJAO faz.
opa sorry za caps.

Znači očekuješ korekciju? ili?
Misliš da će GS razhebati ovaj rast?
[/quote]
ha ,moraju i ovi na fazu zaradit neku kintu….stotine miliona je uslo zadnjih dana …. [yawn]

Razmišlja li netko o ulazu u TSFG?
Danas poslije zatvaranja je izvješće, a ako ono bude dobro neće rasti samo 7-8% kao C.
Mislim uletjeti, a sutra možda podebljam…

CNLG @ POBJEDA [proud]

DRYS dobar, dok vulkan radi 🙂

uff da inverter*

danas je moj dan 100%.
posjedujem ingru na crobexu i cnlg i unis u usa i full sam tranu…

ovo je prvi put da mi se tako poklopio dan…još da se sutra objavi ono kaj čekam za ingru ..jebote to bi bio rock and roll

New Report

Close