Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Mali prometi!?? Mislim da si fulao…

a di je na slici promet?????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Relative volume. Ako je oko 1 onda je to prosjek. Ako je blizu 2 onda znači da je daleko veći.

Promet nije mali iako ne posebno nešto veliki, ali veći nego obično, a manji nego kada je jako veliki.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

pozdrav momci

trguje li se što
da, ja pomišljam na preokret trenda

JAKO MALI PROMETI U USA [undecid] DA NIJE TO UVERTIRA U PREOKRET???? NEMA NOVIH KUPACA????

nebi rekao…
sada će me većina popljuvati…ali preokret trenda će biti na ogromnom prometu…
kako na dnu tako i na vrhu..

jer taj veliki promet će napraviti svi oni koji i dalje drukaju na pad (kao baron recimo)..ali takvih ima gro…a to nazivaju Panic Buying- kad to vidiš nda se treba vanka

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Relative volume. Ako je oko 1 onda je to prosjek. Ako je blizu 2 onda znači da je daleko veći.

ok sad je jasno

JAKO MALI PROMETI U USA [undecid] DA NIJE TO UVERTIRA U PREOKRET???? NEMA NOVIH KUPACA????

nebi rekao…
sada će me većina popljuvati…ali preokret trenda će biti na ogromnom prometu…
kako na dnu tako i na vrhu..

jer taj veliki promet će napraviti svi oni koji i dalje drukaju na pad (kao baron recimo)..ali takvih ima gro…a to nazivaju Panic Buying- kad to vidiš nda se treba vanka
[/quote]
slozio bi se s tobom….jer koliko vidim neke dionice moraju jos dosta odradit…po TA
pnx i eee jucer mjerkam i utrpam se u MPG FULL,SAD CU MALO CEKAT…JBG

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Nadam se da smo danas svi dobro zaradili [smiley]

itekako kolega rocky

ali treba misliti na malo korigiranje

itekako kolega rocky

ali treba misliti na malo korigiranje

zašto? neka je pravocrtno prema gore

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

i ja bi da je tako kolega valentine
ali, budimo realisti, morali bismo se malo skorigirati

Gledao malo grafove FNM i FRE ni TA za njih ne izgleda loše ali po nekim forumima vani pročitao sve najgore pa me zanima i mišljenje ovdje prisutnih ako ima upućenijih?
Hvala [wink]

Gledao malo grafove FNM i FRE ni TA za njih ne izgleda loše ali po nekim forumima vani pročitao sve najgore pa me zanima i mišljenje ovdje prisutnih ako ima upućenijih?
Hvala [wink]

forum ko forum….laprdanje ,,,fnm se odljepila od 1$ i to dobrano….neznam dali ce je opet biti po toj cjeni….

New Report

Close