Mali prometi!?? Mislim da si fulao…
a di je na slici promet?????
Promet nije mali iako ne posebno nešto veliki, ali veći nego obično, a manji nego kada je jako veliki.
JAKO MALI PROMETI U USA [undecid] DA NIJE TO UVERTIRA U PREOKRET???? NEMA NOVIH KUPACA????
nebi rekao…
sada će me većina popljuvati…ali preokret trenda će biti na ogromnom prometu…
kako na dnu tako i na vrhu..
jer taj veliki promet će napraviti svi oni koji i dalje drukaju na pad (kao baron recimo)..ali takvih ima gro…a to nazivaju Panic Buying- kad to vidiš nda se treba vanka
Relative volume. Ako je oko 1 onda je to prosjek. Ako je blizu 2 onda znači da je daleko veći.
ok sad je jasno
JAKO MALI PROMETI U USA [undecid] DA NIJE TO UVERTIRA U PREOKRET???? NEMA NOVIH KUPACA????
nebi rekao…
sada će me većina popljuvati…ali preokret trenda će biti na ogromnom prometu…
kako na dnu tako i na vrhu..
jer taj veliki promet će napraviti svi oni koji i dalje drukaju na pad (kao baron recimo)..ali takvih ima gro…a to nazivaju Panic Buying- kad to vidiš nda se treba vanka
[/quote]
slozio bi se s tobom….jer koliko vidim neke dionice moraju jos dosta odradit…po TA
pnx i eee jucer mjerkam i utrpam se u MPG FULL,SAD CU MALO CEKAT…JBG
itekako kolega rocky
ali treba misliti na malo korigiranje
zašto? neka je pravocrtno prema gore
Gledao malo grafove FNM i FRE ni TA za njih ne izgleda loše ali po nekim forumima vani pročitao sve najgore pa me zanima i mišljenje ovdje prisutnih ako ima upućenijih?
Hvala [wink]
Gledao malo grafove FNM i FRE ni TA za njih ne izgleda loše ali po nekim forumima vani pročitao sve najgore pa me zanima i mišljenje ovdje prisutnih ako ima upućenijih?
Hvala [wink]
forum ko forum….laprdanje ,,,fnm se odljepila od 1$ i to dobrano….neznam dali ce je opet biti po toj cjeni….