FTBK
bomba
FTBK
bomba
Samo za one koji su kupovalu u nazad 10-ak dana, za sve sa duljim stažom tek utješan rast.
Svaka čast onome tko ima muda ulazit jače u takve dionice sa prosječnom likvidnošću od 100-tinjak tisuća dnevno.
Čim budem imao viška novaca i ja ću [lol]
Ja okasnio u ABK [cry] reko ima još vremena bolje dan poslije nego dan prije, a sad nakon 70% na otvaranju neznam koliko bi bilo pametno ulaziti. Da 70% pa tko je tu lud [tongue]
rocky, DRYS se nije puno povukao. Ima aktivnosti na premarketu?
Pa povukao se bio do 6.10 i evo ga danas na 6.58…
Razlika od skoro 8%, nije malo.
Opet se priča o IPO za platforme… No ne bi me iznenadilo ni da za tjedan dana bude na 8, isto kao i na 5. [lol]
Šteta što je volatilnost već porasla pa su i opcije skuplje, inače bi se neki straddle mogao isplatiti.
gdje si ti Rocky5?
A eto, ne da mi se puno pisati…
Ali kad sam već ovdje, moram ustvrditi da ću daleko radije uložiti 10$ u USA nego 1$ u našu burzu. [wink]
A eto, ne da mi se puno pisati…
Ali kad sam već ovdje, moram ustvrditi da ću daleko radije uložiti 10$ u USA nego 1$ u našu burzu. [wink]
To je stvar osobnog odabira. Amerika je brza, ruši, gradi, zanimljivo, ali ima i rizika.
Kod nas je stvar malo drugačija. Nije ni nogomet kao što je nekad bio. [bye]
Razlika je u tome što kod njih ima perspektivnih poduzeća i ulaganja čak i u najvećim krizama. Uostalom može se zaraditi i na shortanju. [cool]
A budimo realni, da li zaista vidiš neko svjetlo na kraju tunela u idućih par godina kod nas? Ja nažalost ne vidim.
Može nas malo dignuti ulazak u EU ali to ne garantira izlazak iz krize.
sve je moguće, ja malo drugačije gledam na stvari
no, nebitno [smiley]
Ma čak i da se desi čudo, opet ne želim trgovati kod nas, živcira me ta neaktivnost, veliki bid-ask spread i mala likvidnost… u USA ako nešto želim prodati, to učinim odmah i bez ikakve brige.
A kod nas i svaka šuša sa par milja kn može raditi nekoj dionici što mu padne na pamet.
Ma čak i da se desi čudo, opet ne želim trgovati kod nas, živcira me ta neaktivnost, veliki bid-ask spread i mala likvidnost… u USA ako nešto želim prodati, to učinim odmah i bez ikakve brige.
A kod nas i svaka šuša sa par milja kn može raditi nekoj dionici što mu padne na pamet.
to stoji, a to ti je tak