Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

FTBK
bomba

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

FTBK
bomba

Samo za one koji su kupovalu u nazad 10-ak dana, za sve sa duljim stažom tek utješan rast.
Svaka čast onome tko ima muda ulazit jače u takve dionice sa prosječnom likvidnošću od 100-tinjak tisuća dnevno.
Čim budem imao viška novaca i ja ću [lol]
Ja okasnio u ABK [cry] reko ima još vremena bolje dan poslije nego dan prije, a sad nakon 70% na otvaranju neznam koliko bi bilo pametno ulaziti. Da 70% pa tko je tu lud [tongue]

rocky, DRYS se nije puno povukao. Ima aktivnosti na premarketu?

Pa povukao se bio do 6.10 i evo ga danas na 6.58…
Razlika od skoro 8%, nije malo.

Opet se priča o IPO za platforme… No ne bi me iznenadilo ni da za tjedan dana bude na 8, isto kao i na 5. [lol]

Šteta što je volatilnost već porasla pa su i opcije skuplje, inače bi se neki straddle mogao isplatiti.

gdje si ti Rocky5?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

A eto, ne da mi se puno pisati…

Ali kad sam već ovdje, moram ustvrditi da ću daleko radije uložiti 10$ u USA nego 1$ u našu burzu. [wink]

A eto, ne da mi se puno pisati…

Ali kad sam već ovdje, moram ustvrditi da ću daleko radije uložiti 10$ u USA nego 1$ u našu burzu. [wink]

To je stvar osobnog odabira. Amerika je brza, ruši, gradi, zanimljivo, ali ima i rizika.
Kod nas je stvar malo drugačija. Nije ni nogomet kao što je nekad bio. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Razlika je u tome što kod njih ima perspektivnih poduzeća i ulaganja čak i u najvećim krizama. Uostalom može se zaraditi i na shortanju. [cool]
A budimo realni, da li zaista vidiš neko svjetlo na kraju tunela u idućih par godina kod nas? Ja nažalost ne vidim.
Može nas malo dignuti ulazak u EU ali to ne garantira izlazak iz krize.

rocky, DRYS se nije puno povukao. Ima aktivnosti na premarketu?

Samo da znaš, premarket možeš detaljno promatrati ovdje:
Vaš link

sve je moguće, ja malo drugačije gledam na stvari
no, nebitno [smiley]

Ma čak i da se desi čudo, opet ne želim trgovati kod nas, živcira me ta neaktivnost, veliki bid-ask spread i mala likvidnost… u USA ako nešto želim prodati, to učinim odmah i bez ikakve brige.

A kod nas i svaka šuša sa par milja kn može raditi nekoj dionici što mu padne na pamet.

nema smisla ovakav crobex.
Možda je rješenje u fuziji s burzama regije.

Ma čak i da se desi čudo, opet ne želim trgovati kod nas, živcira me ta neaktivnost, veliki bid-ask spread i mala likvidnost… u USA ako nešto želim prodati, to učinim odmah i bez ikakve brige.

A kod nas i svaka šuša sa par milja kn može raditi nekoj dionici što mu padne na pamet.

to stoji, a to ti je tak

New Report

Close