Ja sam prije ove katastrofe ušao istovremeno i na short i na long stranu tako da sad je pitanje timinga za izlazak
Misliš da to analitičari nisu na Wall Streetu znali?! Naravno da jesu i to sve što je s FUQI se događalo znalo se oko 5.4.2010
U koliko nemaš infače od tamo, teško da ćeš išta zaraditi, a jednom kada slučajno pogodiš misliš da si nesalomljivi investotor i da nisi ranjiv, a tjedan dana kasnije te bace na koljena ko zadnjeg idiota.
Buffeta je siguran sam bio "strpljiv investitor", to su priče za najvne kretene
[/quote]
U načelu se slažem,povlaštenih info je uvijek bilo i uvijek će biti na svim svjetskim tržištima,ali nikako ne treba odbaciti strpljivo long investiranje.S tim da treba otvoriti četvoro oči,biti čim više informiran,ne previše pohlepan,hladne glave i racionalan.Kod dionica uvijek postoji određeni rizik,ali tu je i druga strana medalje u vidu mogućih velikih zarada.Tko to ne može prihvatiti bolje da se i ne bavi ovim poslom.
Opet me internet , zajeb+++ . nemogu do poslovnog a, kamoli do USA.
Morat ću naći nekog informatičara da mi sredi malo PC. [pray] [cry]
…hahahahahahahah….dobar…. [thumbsup] [lol] [thumbsup] [lol]
CTIC … halted
live presetation now
http://www.thestreet.com/story/10707111/1/cell-therapeutics-fda-panel-live-blog.html
vjerovatno nista od approval-a ???? uzvrtili su se
$ZANE regains nasdaq compliance.
Mission accomplished for the company.
Sada može ZANE dole kako treba …. jeb+++ kompaniju koja ima 88.000$ na računu u banci.
Bit će više nego dobar short kad krene …. okomito dole.
opet igra sa zane??? ha
Čini mi se jedina igra će biti na short strani ove dane , a onda nakon 2-3 dana kad svi budu sve iz – shortali ovi će dignuti da ih sjebu ….. uvijek ista igra.
DPTR nalozi @inverter
thanks,,prikratio malo na 1.53 $
ima li koja leteca? kaya?
ARWR
sto ne javi prije????