Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

ZLC -prodam 3.05 $ ,,prekrcam u dptr full…i sasd gledam ZLC ODE 17% ,bolje nis ne dirat…. [embarass]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Molio bih za komentar i pomoć u vezi C.
Gledam komparaciju C i DJ.
Danas je C 4.05 a Dow 10600, kad je zadnji put Dow bio na tim razinama ( 2008 ) C je vrijedio cc.18 $.
U čemu je sad tolika razlika.Hvala na odgovoru.

Danas je C 4.05 a Dow 10600, kad je zadnji put Dow bio na tim razinama ( 2008 ) C je vrijedio cc.18 $.

nikakve to veze nema…..ne zamaraj se s tim….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

od kada je banka dj???

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Stavio sam neke stvarcice na svoj link za danas @odojak , @ inverter … ne davati link

Opet me internet , zajeb+++ . nemogu do poslovnog a, kamoli do USA.
Morat ću naći nekog informatičara da mi sredi malo PC. [pray] [cry]

PDC smo tržili jučer

bit će to dobra partija

Inventar hvala na odgovoru ali zanima me zašto je C još uvijek ovakvo nisko ako se je DJ vratio na 10700.To je bilo moje pitanje,jer na toj razini je vrijedio 18 $.
Znam da je vraćen tarp ali nije mi jasno zašto i po kojoj cijeni će USG dionice prodati ( 7.7 bil )?

Inventar hvala na odgovoru ali zanima me zašto je C još uvijek ovakvo nisko ako se je DJ vratio na 10700.To je bilo moje pitanje,jer na toj razini je vrijedio 18 $.
Znam da je vraćen tarp ali nije mi jasno zašto i po kojoj cijeni će USG dionice prodati ( 7.7 bil )?

Nisi uočio da su znatno povećali broj dionica prošlo ljeto?

Osim toga, možda je tako nisko i zato što su u proteklih 8 kvartala spušili skoro 40 milijardi $? [lol]

Nisi uočio da su znatno povećali broj dionica prošlo ljeto?

Osim toga, možda je tako nisko i zato što su u proteklih 8 kvartala spušili skoro 40 milijardi $? [lol]
[/quote]

Da je trgovao i da ga zanimalo znao bi …. toliko izdanih dionica.
Da ne govorim o 5$ granici za fondove.

Hvala na odgovorima.Zato i pitam jer nisam trgovao a sad bi ga kupio.Koliko je to novih dionica?
Od 5 $ fondovi smiju kupovati dionicu.

Hvala na odgovorima.Zato i pitam jer nisam trgovao a sad bi ga kupio.Koliko je to novih dionica?
Od 5 $ fondovi smiju kupovati dionicu.

da …. ( ali tu su velike igre ) …. ako mislis kupiti i zaboraviti na duže razdoblje sigurno ćeš zaraditi …kratkotrajno biće gore dole

New Report

Close