ZLC -prodam 3.05 $ ,,prekrcam u dptr full…i sasd gledam ZLC ODE 17% ,bolje nis ne dirat…. [embarass]
Molio bih za komentar i pomoć u vezi C.
Gledam komparaciju C i DJ.
Danas je C 4.05 a Dow 10600, kad je zadnji put Dow bio na tim razinama ( 2008 ) C je vrijedio cc.18 $.
U čemu je sad tolika razlika.Hvala na odgovoru.
Danas je C 4.05 a Dow 10600, kad je zadnji put Dow bio na tim razinama ( 2008 ) C je vrijedio cc.18 $.
nikakve to veze nema…..ne zamaraj se s tim….
od kada je banka dj???
Stavio sam neke stvarcice na svoj link za danas @odojak , @ inverter … ne davati link
Opet me internet , zajeb+++ . nemogu do poslovnog a, kamoli do USA.
Morat ću naći nekog informatičara da mi sredi malo PC. [pray] [cry]
Inventar hvala na odgovoru ali zanima me zašto je C još uvijek ovakvo nisko ako se je DJ vratio na 10700.To je bilo moje pitanje,jer na toj razini je vrijedio 18 $.
Znam da je vraćen tarp ali nije mi jasno zašto i po kojoj cijeni će USG dionice prodati ( 7.7 bil )?
Inventar hvala na odgovoru ali zanima me zašto je C još uvijek ovakvo nisko ako se je DJ vratio na 10700.To je bilo moje pitanje,jer na toj razini je vrijedio 18 $.
Znam da je vraćen tarp ali nije mi jasno zašto i po kojoj cijeni će USG dionice prodati ( 7.7 bil )?
Nisi uočio da su znatno povećali broj dionica prošlo ljeto?
Osim toga, možda je tako nisko i zato što su u proteklih 8 kvartala spušili skoro 40 milijardi $? [lol]
Nisi uočio da su znatno povećali broj dionica prošlo ljeto?
Osim toga, možda je tako nisko i zato što su u proteklih 8 kvartala spušili skoro 40 milijardi $? [lol]
[/quote]
Da je trgovao i da ga zanimalo znao bi …. toliko izdanih dionica.
Da ne govorim o 5$ granici za fondove.
Hvala na odgovorima.Zato i pitam jer nisam trgovao a sad bi ga kupio.Koliko je to novih dionica?
Od 5 $ fondovi smiju kupovati dionicu.
Hvala na odgovorima.Zato i pitam jer nisam trgovao a sad bi ga kupio.Koliko je to novih dionica?
Od 5 $ fondovi smiju kupovati dionicu.
da …. ( ali tu su velike igre ) …. ako mislis kupiti i zaboraviti na duže razdoblje sigurno ćeš zaraditi …kratkotrajno biće gore dole