Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Kako Vam se čine brodari? Ja sam uzeo po malo od GNK-a, DRYS-a, OCNF-a, DSX-a… pa nek se nađe…

Kako Vam se čine brodari? Ja sam uzeo po malo od GNK-a, DRYS-a, OCNF-a, DSX-a… pa nek se nađe…

cijenjeni gospodine ODOJAK …..pofuk ovde…..prosim Vas lepo ak bi u avatar mogli staviti neku drugu fotografiju jer me ova strahovito podseca na mene
pofuk
unaprijed hvala

cijenjeni gospodine ODOJAK …..pofuk ovde…..prosim Vas lepo ak bi u avatar mogli staviti neku drugu fotografiju jer me ova strahovito podseca na mene
pofuk
unaprijed hvala
[/quote]
učiniti ću kako da ne, naći ću neku gdje je neka živina s naočalama… [thumbsup]

pofuk
unaprijed hvala
[/quote]
učiniti ću kako da ne, naći ću neku gdje je neka živina s naočalama… [thumbsup]
[/quote]
pa sad sam pogledo….eto uzmite od gospodina inventera kako se ne bi mucili sa trazenjem
pofuk

maznuo sliku ha?????? pofuk ,takodjer ti slika priliči [lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

maznuo sliku ha?????? pofuk ,takodjer ti slika priliči [lol] [lol] [lol]
[/quote]
pa fakat mi se cini ta slika ko da je moja….nisam jos nikoga vidio da tako lici na mene za neverovati
pofuk

Evo nešto za invertera [cool]

Vaš link

hvala
[/quote]

Evo IMDS uzeo na 0.061 dosad dobro
[pray]

Vaš link

hvala
[/quote]

[pray]
[/quote]

Vani … poklopio me stop loss 0.075 ….. malo više od 20% dosta meni

CLNE insideri rasprodaju CEO prodao 200 000 kom možda bi trebalo shortati,

@Inverter – vidi ovih THRR sa 0.0007 na 0.040

Vaš link

hvala
[/quote]

[pray]
[/quote]
ljepo ovo grabi

CLNE insideri rasprodaju CEO prodao 200 000 kom možda bi trebalo shortati,

@Inverter – vidi ovih THRR sa 0.0007 na 0.040

thrr to meni na sogo nema???????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

DPTR -pun….cekam proboj trokuta

Vaš link

hvala
[/quote]

[pray]
[/quote]

Vani … poklopio me stop loss 0.075 ….. malo više od 20% dosta meni
[/quote]
svaka čast…ja popušio 700$ na trejdanju, ah jebi ga

New Report

Close