Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

1150 će danas vjerojatno probiti, ali ne vjerujem da će direk ići do 1200. mislim da bi moglo biti korekcije, ali ne onako jako koako je bilo prije 2 tjedna…ono je bilo strašno.
Korekcija do 1100 bodova pa onda na 12xx.

Vidim da ste se pomamili za "penny" dionicama… One mogu narasti par stotina % bez problema ali zna se isto tako desiti da sa 1.5$ padnu na 0.1-0.2$ i tamo ostanu dugo dugo… Zbog manje likvidnosti, taj pad se lako desi u kratkom roku. Treba biti oprezan.

Vidim da ste se pomamili za "penny" dionicama… One mogu narasti par stotina % bez problema ali zna se isto tako desiti da sa 1.5$ padnu na 0.1-0.2$ i tamo ostanu dugo dugo… Zbog manje likvidnosti, taj pad se lako desi u kratkom roku. Treba biti oprezan.

Više nego 1000% si upravu. A i ako i jesi oprezan đaba ti to ako ne ide onda je reži i bježi nema čekanja. Svako tamo treba pokušati pronaći taktiku trgovanja koja mu najviše odgovara s obzirom na izloženost riziku, uloženoj lovi itd …. da ne filozofiram dalje.
Promijenio sam ih bar 10 i zasad sam sa ovom koju primjenjujem i koja pokušava biti kombinacija dobrih strana više nego zadovoljan. Iz svake sam izvukao pouku i pokušavam primjeniti samo ono dobro. Long kod mene ne postoji bar zasad to je sigurno. Bilo je dionica na kojim sam imao 300% , 400% pa čak 1000% i više posto pa sam naglavačke izlazio na 50% , 60% dobiti … bilo je koliko daš daš i samo da sam u + izašao i to me najviše ubijalo, a ustvari ja sam radio krivo s obzirom na okolnosti. Najbitnije je ako možeš ustanoviti gdje griješiš.

ekipo, imam nešto za sve Vas koji ste korektni investitori dulje vrijeme. Sjećate li se mog posta od 15.12.09. u 15:18 oko 100 stranica prije ove i pitanja da gdje vidite C, AIG, Bac za Uskrs? Uskrs je za 2 tjedna, a cijene su kakve? Je li tko pogodio?? Naravno, ovo je bilo prognoziranje, ali mi je cool prognoza da će C na 2.20$. Dobro da kolega nije pogodio nego 100% fulao

u c je u par dana uslo nekoliko miliardi $ banke se jako dobro oporavljaju….mnogo sanse dajem bioteh i naftnim kompanijama….nakon banaka

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kaya@ ali i ostali – TEAR,TSTR…A DRUGA SKUPINA ZSL,UCBI …KOMENTARI DOBRODOSLI

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ANX – prodao vec pola od jucer …. vidjet cemo dalje

Short YUII malo da se nađe

bio kod labusa na pljeskavici…..drzat cu je po mojim pretpostavkama do pred zatvaranje marketa pa cu je foldati u slicnom agregatnom stabnju
pofuk

Ovdje upišite svoj komentar…

AMOK ko zna ? , SNQX oko 0.25 bi bio zanimljiv

Ovdje upišite svoj komentar…

pa kaj sam tp napisao????????????????
Vjeko daj molim te brisi ovo kaj sam zabunom napiso
pofuk
unaprijed hvala

Short MLP 5.21 i to da se nađe

New Report

Close