1150 će danas vjerojatno probiti, ali ne vjerujem da će direk ići do 1200. mislim da bi moglo biti korekcije, ali ne onako jako koako je bilo prije 2 tjedna…ono je bilo strašno.
Korekcija do 1100 bodova pa onda na 12xx.
Vidim da ste se pomamili za "penny" dionicama… One mogu narasti par stotina % bez problema ali zna se isto tako desiti da sa 1.5$ padnu na 0.1-0.2$ i tamo ostanu dugo dugo… Zbog manje likvidnosti, taj pad se lako desi u kratkom roku. Treba biti oprezan.
Vidim da ste se pomamili za "penny" dionicama… One mogu narasti par stotina % bez problema ali zna se isto tako desiti da sa 1.5$ padnu na 0.1-0.2$ i tamo ostanu dugo dugo… Zbog manje likvidnosti, taj pad se lako desi u kratkom roku. Treba biti oprezan.
Više nego 1000% si upravu. A i ako i jesi oprezan đaba ti to ako ne ide onda je reži i bježi nema čekanja. Svako tamo treba pokušati pronaći taktiku trgovanja koja mu najviše odgovara s obzirom na izloženost riziku, uloženoj lovi itd …. da ne filozofiram dalje.
Promijenio sam ih bar 10 i zasad sam sa ovom koju primjenjujem i koja pokušava biti kombinacija dobrih strana više nego zadovoljan. Iz svake sam izvukao pouku i pokušavam primjeniti samo ono dobro. Long kod mene ne postoji bar zasad to je sigurno. Bilo je dionica na kojim sam imao 300% , 400% pa čak 1000% i više posto pa sam naglavačke izlazio na 50% , 60% dobiti … bilo je koliko daš daš i samo da sam u + izašao i to me najviše ubijalo, a ustvari ja sam radio krivo s obzirom na okolnosti. Najbitnije je ako možeš ustanoviti gdje griješiš.
ekipo, imam nešto za sve Vas koji ste korektni investitori dulje vrijeme. Sjećate li se mog posta od 15.12.09. u 15:18 oko 100 stranica prije ove i pitanja da gdje vidite C, AIG, Bac za Uskrs? Uskrs je za 2 tjedna, a cijene su kakve? Je li tko pogodio?? Naravno, ovo je bilo prognoziranje, ali mi je cool prognoza da će C na 2.20$. Dobro da kolega nije pogodio nego 100% fulao
u c je u par dana uslo nekoliko miliardi $ banke se jako dobro oporavljaju….mnogo sanse dajem bioteh i naftnim kompanijama….nakon banaka
kaya@ ali i ostali – TEAR,TSTR…A DRUGA SKUPINA ZSL,UCBI …KOMENTARI DOBRODOSLI
bio kod labusa na pljeskavici…..drzat cu je po mojim pretpostavkama do pred zatvaranje marketa pa cu je foldati u slicnom agregatnom stabnju
pofuk
Ovdje upišite svoj komentar…
pa kaj sam tp napisao????????????????
Vjeko daj molim te brisi ovo kaj sam zabunom napiso
pofuk
unaprijed hvala