Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Ode u 3pm ZANE … koja igra …

Nemam muda za opet …. se igrati s njim i meni je dopiz***

ode i NTRI koji sam jučer prodao na 16,00$ jer mi se nije dalo čekati, evo ga danas +15%…da si kosu počupam [embarass]

E *biga,

To ti je kao onaj vic :

Mujo …kako Fata skija.

Ko grom ….

Svaki put u drugo stablo. [thumbsup]

ode i NTRI koji sam jučer prodao na 16,00$ jer mi se nije dalo čekati, evo ga danas +15%…da si kosu počupam [embarass]

a ja sam SIRI kupio na 0.56 i prodao na 0.72 a SIRI iza toga na raketni pogon probije 1$….košmar

…i sve to prije 3 mjeseca

za puknut

kad smo vec kod kikseva , BGP UZEO PO 0.95 …prodao na 0.92 ,poslje toga ode na 2$ ,propust preko 100%

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

…i sve to prije 3 mjeseca

za puknut

Pitaj "borism" taj zna i ono što nezna.
Pitaj da plati "C"-edevitu na slijedećem okupljanju od dobiti od "C".

evo jos utrpao dptr 1,41 $ ….do grla ….unutra

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

pobjeda izgleda da je cnlg krenuo…. [cool]

ekipo, imam nešto za sve Vas koji ste korektni investitori dulje vrijeme. Sjećate li se mog posta od 15.12.09. u 15:18 oko 100 stranica prije ove i pitanja da gdje vidite C, AIG, Bac za Uskrs? Uskrs je za 2 tjedna, a cijene su kakve? Je li tko pogodio?? Naravno, ovo je bilo prognoziranje, ali mi je cool prognoza da će C na 2.20$. Dobro da kolega nije pogodio nego 100% fulao

uff ja sam se već pokvario u cnlg..ali ga ne prodajem dok ne vidim izvješće u ponedjeljak i dok ne vidim kaj je sa hebenim glow wormom..
ako taj glow worm postoji i ako ga misle zaštiti patentom, ja sam na konju samom takvom
ako lažu za glow worm (kao Radić za cg) onda sam ostavio gaće

ako niš drugo ne tržim, ne pratim, ne gnjavim se i hebe mi se živo..
lp

Samo polako … lako je usrat se.. tesko se izvuci …napravi plan kad vidis gdje si … vidi odojka malo pomalo i na nulu.

[/quote]
kolega nemam planova..čekam i to je to..niti ne pratim…imam naloge debelo debelo previsoko i to je to…
fučka mi se..
čak mi je ovako i bolje barem ne pratim..
a na kraju dana tvrtka radi tj. posluje sa vojskom USA tako da znam da neće propast..
a kada će gore..nadam se prije nego ostarim..ali prodat neću ispod 5$ 100%, makar čekao 20 godina…

ali znam da će vrlo brzo biti tarapane ovdje..i to tarapane sa stilom

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

ekipo, imam nešto za sve Vas koji ste korektni investitori dulje vrijeme. Sjećate li se mog posta od 15.12.09. u 15:18 oko 100 stranica prije ove i pitanja da gdje vidite C, AIG, Bac za Uskrs? Uskrs je za 2 tjedna, a cijene su kakve? Je li tko pogodio?? Naravno, ovo je bilo prognoziranje, ali mi je cool prognoza da će C na 2.20$. Dobro da kolega nije pogodio nego 100% fulao

hvala bogu da sam fulao..hehehehe
ali onda kada je krenulo nije lijepo izgledalo..
ali kolega 1150 je ogromni otpor..ajmo ga danas (obavezno danas ne u pon) probiti pa još u pon potvrditi pa ćemo slaviti..
do tada nebi ja pjevao narodne..

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close