Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Hahahha , opet ZANE uzeo na 3$ sad cu po bidu opalit valjda nece toliko brzo pasti ….

Uzeo nešto love na APWR… ostaviti ću par opcija, ako propadnu bezvrijedne nije strašno.
A tko zna, možda opet sa tim pričama o vjetroparkovima nabriju cijenu preko 20$.

CLNE

inverter di si?

C probijanje kanala down trenda…veliki volumen….ekipa imamo novi rally

za mjesec dana C negdje na 4
onako odokativno

dakle sad je 11.3. a C je na 4
hvala zebroj
možeš doži na instrukcije
povedi i mlađeg brata
[/quote]

Ma može biti i na 1 000 000 za tebe je 100% svejedno i sve je virtualno.
Imaš koju dionicu u USA … nemaš sanjao si !!!!
Svaka čast ti si jedini koji se ovdje ne mora truditi da glumi budalu.
Samo nastavi i dalje s trgovanjem. [thumbsup] [proud] [proud]

A,jedini kanal koji postoji je tvoj novčanik i on je virtualan.

CLNE

inverter di si?

tu sam….sad gledam….a nemores sve….dosta sam utrpao DPTR jucer i danas

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

CLNE novi vrh ,,opasno je vec ovdje ulazit…. [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Opet ZANE ….

uff ja sam se već pokvario u cnlg..ali ga ne prodajem dok ne vidim izvješće u ponedjeljak i dok ne vidim kaj je sa hebenim glow wormom..
ako taj glow worm postoji i ako ga misle zaštiti patentom, ja sam na konju samom takvom
ako lažu za glow worm (kao Radić za cg) onda sam ostavio gaće

ako niš drugo ne tržim, ne pratim, ne gnjavim se i hebe mi se živo..
lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Vani …. ima za odojka

uff ja sam se već pokvario u cnlg..ali ga ne prodajem dok ne vidim izvješće u ponedjeljak i dok ne vidim kaj je sa hebenim glow wormom..
ako taj glow worm postoji i ako ga misle zaštiti patentom, ja sam na konju samom takvom

lp

Samo polako … lako je usrat se.. tesko se izvuci …napravi plan kad vidis gdje si … vidi odojka malo pomalo i na nulu.

Ode u 3pm ZANE … koja igra …

lp

Samo polako … lako je usrat se.. tesko se izvuci …napravi plan kad vidis gdje si … vidi odojka malo pomalo i na nulu.

[/quote]
istina, evo danas sam i C polupao s manjim minusom koji mi je prihvatljiv s obzirom na dobit u AIG-u. (bio -45% i na kraju s +15% izašao, istina čekao 7-8 mjeseci)
U cashu 85% i neke sitnice imam, a drugi tjedan ako bude što god "jeftinog" vjerojatno ću uzeti…

New Report

Close