Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

PSID je zakon. Uzeo ga na 1.30$

PSID je zakon. Uzeo ga na 1.30$

Bravo !!! [thumbsup] [proud] I "borism" je govorio isto na 0.01$ ali nije imao novaca da uleti …. sad je samo u 10x skupljim dionicama virtualno.

uff AIG u banani..jako velikoj banani

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

uff AIG u banani..jako velikoj banani

gadno…stvarno gadno
i market će oklijevati danas…
izgleda da je GS izložen u grčkoj preko 20 bil. $

GOIG MESAQ VSTNQ – ovog zadnjeg pokupio na 0.11 i vani sad na 0.146 oko 1 i 2 se vrtim

GOIG MESAQ VSTNQ – ovog zadnjeg pokupio na 0.11 i vani sad na 0.146 oko 1 i 2 se vrtim

Dobar …e jesam glup prodao VSTNQ na 0.146 sad je već 0.214 ( 197%) .. ali + je kako bilo da bilo

Dobar …e jesam glup prodao VSTNQ na 0.146 sad je već 0.214 ( 197%) .. ali + je kako bilo da bilo
[/quote]

E [shocked] [cry] sad je + 247% ( 0.248 )

[/quote]

[/quote]

[cry] [cry] [cry] 0.45 i to samo 525% zasad …. stvarno pretjerano

New short selling rule :

Vaš link

[/quote]

[/quote]

[cry] [cry] [cry] 0.45 i to samo 525% zasad …. stvarno pretjerano
[/quote]
a nisi li trebao nazad unutra???? barem na par minuta…. [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

TREBAO SI U PETAK KUPITI AVGE i danas bi bio milijarder +29,900.00% je skočila dionica

TREBAO SI U PETAK KUPITI AVGE i danas bi bio milijarder +29,900.00% je skočila dionica

koliko bi ja zaradio da sam kupio za 173 dolara te dionice????
ne kuzim postotke jer sam stavo u obrazovanju na razlomcima pa Vas molim ako mi mozete izracunati da znam koliko sam popusio love jer sam i ja imo info za tu dionicu preko jednog cijenjenog forumasa
pofuk
p.s. prijatan dan i molim Vas ako imate neki zicer na amreima da mi ga servirate uz asistenciju jer asistencija je veselje za obojicu a pogodak samo za jednoga……..napominjem ulozio bih 173 dolara tako da molim cisti zicer kako se ne bi opekao

New Report

Close