nije radilo
dajte neke tipove
možda uložim neku paru u usa
banke
WMB
stari ovo je firma…. [thumbsup]
dajte neke tipove
možda uložim neku paru u usa
Ova ti je dobra [thumbsup] [proud] ….. ali nažalost nema na bonove i točkice samo cash.
Jučer ih bilo 70 za short slobodnih danas ko gov++ ih ima
Symbol: CNLG
Availability: 100’000
Exchanges: NASDAQ, CSFBALGO, CSFBCROSS, DARK1, JEFFALGO, NITEECN, TMBR, TRACKECN, EDGEA, DRCTEDGE, LAVA, LEVELATS, BATS, NSX, BEX, DRCTIOI, ARCA, BTRADE, ISLAND, ISE, CBSX, IDEAL, IBSX, MIBSX
se sječaš kaj smo pričali na skype…
eto sada vidiš zakaj je bilo free dionica za short…bilo je u planu da shebu ekipu…jadnici koji su shortali na 2.2 ne osječaju se dobro..
Jučer ih bilo 70 za short slobodnih danas ko gov++ ih ima
Availability: 100’000
Exchanges: NASDAQ, CSFBALGO, CSFBCROSS, DARK1, JEFFALGO, NITEECN, TMBR, TRACKECN, EDGEA, DRCTEDGE, LAVA, LEVELATS, BATS, NSX, BEX, DRCTIOI, ARCA, BTRADE, ISLAND, ISE, CBSX, IDEAL, IBSX, MIBSX
se sječaš kaj smo pričali na skype…
eto sada vidiš zakaj je bilo free dionica za short…bilo je u planu da shebu ekipu…jadnici koji su shortali na 2.2 ne osječaju se dobro..
[/quote]
Neznam po meni nesto nije uredu ,,, na naked short listi su znaci da nisu za pokrili shortove,a sipaju ko ludi …kladim se da ce ga danas vratiti na 0% ili blizu. Neko igra veliku igru ali s kojim ciljem ??? Nešto ne štima u logici i računu …a, sad koja je igra pitaj onog na nebu. [shocked] [proud] [thumbsup]
Mislim da su otkrili da nema jaki bid i cim naraste odmah svi jos dodatno shortaju i reshortaju … tako da se vrti u krug ili ce ekslodirat gore ili dole …ali po meni prije dole
Jutros i sinoc bilo 2000 kom za short … sad :
Availability: 70’000
Exchanges: CSFBALGO, CSFBCROSS, DARK1, JEFFALGO, NITEECN, TRACKECN, EDGEA, DRCTEDGE, LAVA, LEVELATS, BATS, NSX, BEX, DRCTIOI, ARCA, BTRADE, ISLAND, ISE, CBSX, IDEAL, TMBR, IBSX, MIBSX, NASDAQ
čuj shorteri ko shorteri nedaju se..
treba ovom sranju da krene..
jako je bitno da li postoji glow worm i ako postoji da li će ići patent na proizvod..
puno je pitanja…može ovo na 1$ ali bez problema i na 20$.
Sve ovisi kaj je istina i kako stvari stoje.
Hebiga ja sam kockar pa se kockam.
A ubiti i sam znaš ostatak.
lp
SIRI [thumbsup]