A šta da ja kažem, imam C i Aig kupljen kada je bio na vrhu vrhova….šutim i trpim…pa to je samo psihološka bol za izgubljenim parama, ali vratit će se sve do kraja godine i biti ćemo u debelom plusu.
Ja u Korizmi neću buljiti 6-8 sati u brojke već jednom u tjedan ili 2 pogledati.
Ovo je bolesna ovisnost
Kolege, obratite pažnju na PBI, mislim da će biti jakoo jakoo OK.
Njega su upgreadali i počinje mu rast…
Kolega, svaka čast na pogotku! Kako ste znali?
Kolege, obratite pažnju na PBI, mislim da će biti jakoo jakoo OK.
Njega su upgreadali i počinje mu rast…
Kolega, svaka čast na pogotku! Kako ste znali?
[/quote]
Rekao mu je Geronimo, taj stvarno zna!
Kada pada je uvijek u cashu, a kada tržište ide gore onda je u dionicama, a u recesiji je zaradio ohohooho
ohohohohoohoh (kaže Djed Mraz)
ajte ljudi malo smanjite dozivljaj ovo sto vi radite na bazi kupi danas prodaj sutra nije burza i nikakvo ulaganje
bolje je da odete goblene štrikati
ajte ljudi malo smanjite dozivljaj ovo sto vi radite na bazi kupi danas prodaj sutra nije burza i nikakvo ulaganje
bolje je da odete goblene štrikati
kolega borism,skidam kapu.pravi investitori se poznaju po načinu ulaganja.
s obzirom na vaš potpis,pretpostavljam da vi svoje investitorske odluke donosite u skladu s ewt analizama.možete li mi reći,prema vašoj ewt analizi,je li trenutno dobro vrijeme za ozbiljnija ulaganja [thumbsup]
[/quote]
jasno je [thumbsup]
Još da je tuđa žena i da je ko Seve … bull run [proud] [wink] [thumbsup]
[/quote]
još da je neko ako seve i moja žena zajedno…to bi bio job..plus cnlg 150% u plusu [lol] [lol]
Ali ko hebe burzu, novaca će biti, ali život je kratak..tako da se nema smisla živcirati..btw ostalo još malo pinke- casha jer mi je jučer prošao još jedan nalog na cnlg..
prošao još jedan nalog na cnlg..
Neboj se sinoć sam ja aftermarket na CNLG odžavao aktivnim [proud]
Sad idem kod prijatelja da mi da komad optičkog kabela da spavam na njemu ova 2 dana do ponedeljka …. ko zna možda se nešto izleže [lol] [lol] [wink]
Neboj se sinoć sam ja aftermarket na CNLG odžavao aktivnim [proud]
Sad idem kod prijatelja da mi da komad optičkog kabela da spavam na njemu ova 2 dana do ponedeljka …. ko zna možda se nešto izleže [lol] [lol] [wink]
[/quote]
???
ne razmem?
na after market je 2.56$
@pobjeda
Još si mamuran … nema veze.
Pa kupovao sam u after marketu
da bar ostanem mamuran cijeli život..
no drago mi je da i ti ulaziš u cnlg..
valjda nisi samoubojica kao ja, ali ovo bi moglo opako gore..još jednom up i onda treba zaboraviti na ovu dionicu
kaya*
lijepe nam se stvari događaju na cnlg..biti će opasnih skokova slijedeći tjedan..treba samo pogoditi izlazak..SAMO [lol] [lol]
Kolege smart money opako ulazi od 15.01. u FAZ,volumen so up,ali nemojte prije utorka,monday up day-secret summit of top bankers this weekend in Australia-to nam sve govori(secret)!pozdrav,good luck,take care !
Uleti sa svom lovom 15.02.2010 – strpi se do tad pa udari sve po asku onda …. [tongue] [tongue] [tongue]