Znate li da je najveći fizičar Isac Newton izgubio na burzi sve što je imao i tom prilikom rekao:Sve mogu izračun silu kretanje do najsitinijh detalja ali ne mogu izračunat kamo luda masa vodi tečaj na burzi! E to je burza i njena draž! Svaka burza se satoji od 90% budala jer burza bez budala nije burza.
http://www.youtube.com/watch?v=elySkUhvinE&feature=related
za sve koji su popušili na burzi
Kolege, obratite pažnju na PBI, mislim da će biti jakoo jakoo OK.
Njega su upgreadali i počinje mu rast…
momci oprezno, jučer su aktivirani H&S-ovi na S&P-u I DAX-u
Jebote … otkrio sam da mi ni jedna "real-time" gledalica ne valja … na kraju ću morat platiti data-feed.
Evo pogledajte na slici u isto vrijeme isti momenat za recimo CNLG … samo još da otkrije koja je bliža istini ….razlike 3%
Jebote … otkrio sam da mi ni jedna "real-time" gledalica ne valja … na kraju ću morat platiti data-feed.
Evo pogledajte na slici u isto vrijeme isti momenat za recimo CNLG … samo još da otkrije koja je bliža istini ….razlike 3%
meni je problem s Firstradeom jer mi je nalog izvršen, a prikazuje da je OPEN i ne mogu dalje kupovati.
Poslao sam suportu poruku da mi naprave update na balances / order status
Prva dionica koju sam kupio je bila DRYS i to po 2.82$, 3.15$ prije 1 godinu mislim baš negdje u ovo vrijeme ….. izgleda da cu ga opet dočekati ali ovaj put ga neču kupiti …. bljak
gužva na razini penala momci…
schwab radi uredno za sada
jesi usporedio s nečim … ja ih imam 3 sve uredno vrte i sve su real-time i sve su uvijek tu negdje danas krš sve 3 razlicito i sve vrte bez greške … nevjerojatno koje razlike 3-4% zna biti a, a nije tolika promjena na dionici u sekundama