kupio za 400 dolara dionice totnhema
kad se odbila ulazna naknada od 5 odsto zaradio 342 dolara
sutra idem u hrvatsku lutriju po dio place
pofuk
daj i meni koji tip,i ja želim brutalno zarađivati kao ivana7 u hr i odojak u SAD
[/quote]
pa da jos drhtim za Vas????
pa svaki puta kad stavim na par ili 2 se ukakam od straha i zivim 2 vure u psihozi tako da nemogu jos za Vas drhtati jer nista nije zicer……evi vec 2 vure razmisljam da li da danas otidjem bubnuti na 2 para
i nemate mi kaj prigovaratin da necu info podijeliti sa stranih fudbalskih trzista jer non stop molitve pisem…….jer sam ocajan ,,,,,,sve kaj napravim u kladionici ostavim na burzi…….ova zena kaj mi je prosli mesec isplacivala nis joj nije bilo jasno….cak me i onak zavodnicki skicala a kak da joj objasnim da sve potepem na crobexu i da nemam love a vec 6 meseci sam kod njih na direktorakoj placi od kad sam reko da pocinjem ozbiljno igrati fudbal
pofuk
evo nešto za razgibavanje sivih stanica FUQI i ARO… jedna ptičica mi je šapnula da je to OK.
Nikoga ne nagovaram niti ne odgovarama od toga, ali imati negdje na nišanu je mislim ok. Sutra ili u ponedjeljak ću laganini ući u to
GELV odojak
zakasnio sam danas
evo nešto za razgibavanje sivih stanica FUQI i ARO… jedna ptičica mi je šapnula da je to OK.
Nikoga ne nagovaram niti ne odgovarama od toga, ali imati negdje na nišanu je mislim ok. Sutra ili u ponedjeljak ću laganini ući u to
e ovako nesto ni ja nisam uspio pronaci
GELV odojak
zakasnio sam danas
[/quote]
[lol] [thumbsup] 0,0172 $ hebate
ma pogledaj ISR, vidiš da ne pada, a indexi preko -2%. Ljudi, pa i dalje je bull trend, a ovo je samo "normalna" korekcija
1. kaya svaka ti dala (oke samo one koje ti hočeš)
2. u prodao 50% EK negdje oko 6,60 (opalio po bid-u samo tako)
3. ušao u cnlg sa tom lovom – negdje oko 2.9 (suluda akcija, ali hebiga)
4. gasim sve jer nemam živaca ovo za pratiti
5. bye
1. kaya svaka ti dala (oke samo one koje ti hočeš)
2. u prodao 50% EK negdje oko 6,60 (opalio po bid-u samo tako)
3. ušao u cnlg sa tom lovom – negdje oko 2.9 (suluda akcija, ali hebiga)
4. gasim sve jer nemam živaca ovo za pratiti
5. bye
ipak cnlg ?????
ma pusti luđaka…
da da cnlg
puko na cnlg i rekao idem tranu..
http://data.cnbc.com/quotes/ndn
Uff a nitko pogledao nije skupa samnom.
Ovo ko božićna rasprodaja …. [thumbsup]
Samo koliko će trajati … samo danas…ili i sutra
@Pobjeda – danas ja pogodio sutra ćeš ti … ajde opet si uzeo lovicu [thumbsup]
CNLG – hmmm svrbi me supp. 2.74 i 2.10 ne vjerujem da će im se približiti sigurno kupujem ako ide iz r/g bez obzira na cijenu
GELV – za kupnju vidim da se gleda …tko se odlući za dionice ove cijene dobro si izračunajte provizije da ne bi bilo skuplja cijena provizije od dionice ( npr. 100 000 ili 200 000 komada ) pa vidite kolika je provizija