Rocky, kaya, inver, marcipan, i ekipa. Ajmo se malo udružiti i timski raditi
Imam jedan prijedlog.
Treba upotrijebiti mozak i dublje razmišljati. Koja tvrtka bi mogla izbaciti vrlo dobra izvješća ili bolje reći predobro??????????????
To bi trebale biti tvrtke koje su manje više poznate u svijetu, ali koje su "jeftinije", manje kvalitetne – jer se u krizi najviše kupuju takvi proizvodi – kao recimo KODAK EK (koji je nakon izvješća odradio 30% rasta)
E sada treba pronaći takvu firmu prije njenog izvješća i sve dobro proučiti.
Jer recimo u krizi će se uvijek kupovati lošiji proizvod, jeftiniji, manje poznatiji ili ti popularniji – ali opet opće poznat.
Njihova izvješća bi mogla rasturiti 2009 godinu a shodno tome i rasturiti ASK.
Ako zajedno počnemo tražiti možemo naći 5 tvrtka kao što je EK i svi zajedno zaraditi.
svaki prijedlog je dobrodošao…možda bi mogli otvoriti i novu temu da ovu ne ubijamo???????
p.s. nadam se da me nećete sada svi popljuvati.
Ideja je pohvalna, ali nije provediva. 🙂
Zašto?
Zbog toga jel su ljudi na forumu pokvareni,prevaranti ,lažovi…..?
Ili jel ljudi sa foruma nemaju znanje…..?
Mislim da je pohvalna ideja i da bi samo tako trebali komunicirati i pomagati se.
Ali kako u stvarnom životu tako tek ovdije ima ljudi koji su kvarni.
pozdrav
CNLG
+65% u premarketu, svaka čast na otkriću. Jeste u njemu?
Zašto?
Zbog toga jel su ljudi na forumu pokvareni,prevaranti ,lažovi…..?
Ili jel ljudi sa foruma nemaju znanje…..?
Mislim da je pohvalna ideja i da bi samo tako trebali komunicirati i pomagati se.
Ali kako u stvarnom životu tako tek ovdije ima ljudi koji su kvarni.
pozdrav
Ne, već zato što se radi o poslu gdje zajednički rad više ljudi ne osigurava veću produktivnost.
ode cnlg..strava…ja ga ciljao na 1.80 i fulao
kak si ga čekao, pa bio je u pre-marketu najniže na 2.20…
a mislim…ne bi htio biti zlonamjeran…ali tvoj prijedlog sam shvatio ozbiljno…a ne da vidimo tko će u pre-marketu već biti u debelom plusu, pa to onda navesti na forumu…
a ako već netko ima info, može ga i ranije podijelit s ostalim forumašima, a ne kad je već sve odrađeno u pre-marketu…
+65% u premarketu, svaka čast na otkriću. Jeste u njemu?
[/quote]
molim Vas cijenjeni gospodine ODOJAK da mi se javite na privat
od kad ste se pojavili na forumu pratim Vase postove i pokusavam doci do Vas ali ni preko svih svojih veza nisam uspijo stupiti u kontakt sa Vama
pofuk
kak si ga čekao, pa bio je u pre-marketu najniže na 2.20…
a mislim…ne bi htio biti zlonamjeran…ali tvoj prijedlog sam shvatio ozbiljno…a ne da vidimo tko će u pre-marketu već biti u debelom plusu, pa to onda navesti na forumu…
a ako već netko ima info, može ga i ranije podijelit s ostalim forumašima, a ne kad je već sve odrađeno u pre-marketu…
pa valda ga je gledo ne danas nego prosli tjedan
pofuk
ciljao sam ga u čet ili srijedu…ali nisam bio doma i nisam htio ostaviti nalog na pamet..hebiga…ode bye bye
ma ko ga hebe…svaka ast ako ga je netko kupio…koji rast…