zaglibio u bgp poceo kupovati na 1$ pa uzimao jucer 0.87 i sad jos sve utrpao 0.89 …11 ti dan pada…mora se odbit pa ja hebe rak raka [undecid] ova me nece vise vidit kad prodam [bye]
EK 3,5% plusa za sada…nadam se veselju slijedečih dana
Nisi uzeo PARD? Evo ga sada na 1.67, bliži se najnižoj cijeni u godinu dana.
Što se mene tiče, uzeo sam malo DRYS i GSI, ali ne puno, strah me što će sutra biti.
zaglibio u bgp poceo kupovati na 1$ pa uzimao jucer 0.87 i sad jos sve utrpao 0.89 …11 ti dan pada…mora se odbit pa ja hebe rak raka [undecid] ova me nece vise vidit kad prodam [bye]
Opasne su te penny stock, može ispasti fantastična zarada a može i otići na 10% vrijednosti i više se nikada ne vratiti.
koliko je meni "magična kugla" pokazala sutrašnji dobri rezultati GDP-a predstavljaju kraj ove jebene korekcije…zar Vam ništa ne govori da su indexi unazad 2-3 sata bili -1,80%, a sada je drastično niže
Opasne su te penny stock, može ispasti fantastična zarada a može i otići na 10% vrijednosti i više se nikada ne vratiti.
[/quote]
da..bas sam je pogodio ko prstom u g. gledao ovih par za trejd :ctic,ljpc,siri,ulu ,cvm…bas pogodi hebeno [angry] sutra idem van kako god bilo…imas neke preporuke od navedenih ili nesto drugo? SIRI jucer gledam…obecavajuca ful mi se cini
koliko je meni "magična kugla" pokazala sutrašnji dobri rezultati GDP-a predstavljaju kraj ove jebene korekcije…zar Vam ništa ne govori da su indexi unazad 2-3 sata bili -1,80%, a sada je drastično niže
5% neće doći…a uteg je ovdje..
ma neda mi se više piliti i biti kontra svih na forumu..
ide to gore..lp
izgubio živce
ušao na 5.51..neda mi se biti tolko napet i čekat…a a škrti su dati po nižoj cijeni…
[/quote]
EK
Odličan rad čestitam "pobjeda" – skužio si … završio 1. razred s odličnim. Imaš ono što se kaže "ideal setup" za danas. Danas samo polako i oprezno zaboravi ostale dionice dok lova ne kapne … Imaš psihološku prednost jer si već u + , shorteri neznaju gdje će i kako uštopati , ali bez brige imat ćeš svoju priliku sigurno danas isto tako i oni. Čuvaj se samo "stop loss-a" jer će i shorteri igrati svoju igru.Vjerojatno ću i ja pokušati ( dočekati svojih 5minuta ) ući i izaći no sve zavisi od načina igre… da sam vidio i pratio jučer bio bi unutra.
Sad će ti "ludlumm, bernake i kompanija nickova " reći da si gledao šta najviše naraste pa si napisao …. hahaha. usvakom slučaju svaka čast na picku-u. Good luck !!! [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
… ne budi suviše pohlepan jer bi Dow maogao vrlo lako dole. …
ja danas vreman na 2 dionice LION i HBAN, mislim da će jedna od te dvije "povući up"…polako ćču ulaziti i danas ili u ponedjeljak izaći.
Kaya, kako se Vama to čini?
kaya*
koliko sam skužio tranu je 27% shortera kaj je jako puno..naravno da će veliki igrači igrati igru..
danas će biti pullback i tada treba ući u nutra..
kodak bi mogao imati i vrlo dobar q1 jer je još uvijek neimaština i kriza…a onda kodak razvaljuje..
a cijena je stvarno minimalna
a ako slučajno potegne up onda ću morati vanka i čekati hlađenje
http://thestreet.ccbn.com/conferencecallhost.asp?event=2662287&client=thestreet
Pa dođe mi da ostanem u ek i čekam 2011
4Q GDP 5.7%
onda, viktorijo kako će ovo utjecati na tržište kapitala po tebi?
nikako posebno…mogući odbijanac do 1100 pa natrag dole prema 1030..