zasto je ovako mali promet usa????
čeka se sutrašnji bdp…
neki govore da je ovo sa 4.6% neka zafrkacija…a nekima je to realan broj..
drugo sp500 pleše po potporu…ako pukne pasti će opet 5% u tri dana…a nikome se ne gleda minus
a ovaj EK izubijao izvješće…ne da je bolje od očekivanog nego je raazvalio..
ovo ima potencijala za rast..
a drugo ima solidan postotak shortera koji bi vrlo brzo mogli napuniti gaće.
Za TSFG piše:
i nakon toga pade cca 30% danas uz promet u prva 2 sata već 4 puta veći od dnevnog prosjeka zadnja 3 mjeseca.
Razmišlja li netko poigrat se ovom dionicom ovih dana?
Eto juče lijepo pitao jel se netko misli poigrati s TSFG i nitko da se pohvali, niti ja [cry], a eto ga već na cca+10% danas.
reci mi molim te da si to jučer kupio…čestitam..
svaka ti dala
tako treba
[/quote]
Nebi baš svaku hvala ne … nažalost nisma kupio jučer nego danas opet kasno i izbacio me stop loss s 0.20$ plusa meni dosta …. RPRX još toliko nadam se i nema više daytrade danas .
[/quote]
Kolega baš gledam Vaše postove. Mislim da jako muljate s informacijama, jer nema smisla ni logike da Vi svakodnevno uzimate 70-90% na dionicama! Mislim da će se kolege s ovog foruma složiti. Pa ni Buffet nije tako gađao! Ili gledate dionicu koja je u tijeku dana narasla pa se onda pohvalitete kao ste pogodili.
[/quote]
ček ček
ajde pogledaj kaj je lik sve meni preporučio a ja kreten ga ignorirao…fuck me in the holl…lol
a vidi danas ccnlg…-11%
tko zna..kaya zna..
lik ima sreće neviđene..ali vjerojatno i znanja…
e da ja imam mozga ostao bi u faz-u… [angry] [angry] [angry] [cry] [cry]
znam da banke idu dole…a joooooj no comment..
David Semmens NA FOX BUSINESS-U OČEKUJE RAST GDP OD 5 %
dsx 14,0x ???? brodari tonu li ga tonu
dsx 14,0x ???? brodari tonu li ga tonu
kak se zove onaj brodar…kaj j eispod 1$
dobrim dijelom ušao u ek na 5,55
još ostatak ako padne na 5.30
izgubio živce
ušao na 5.51..neda mi se biti tolko napet i čekat…a a škrti su dati po nižoj cijeni…
ma čisto sam htio vidjeti gdje je..
jedan dečko sa poslovnog mi je pričao da gleda tu dionicu a ja mu govorim da je se kloni jer bu propali…
pa sam htio vidjeti da li su se pokrenuli ili su i dalje u banani…a vidim da su ostali u banani…
EK 3,5% plusa za sada…nadam se veselju slijedečih dana