APWR… na 12.31 je trenutna cijena (u premarketu 12.65), nedavno je bio preko 20$. Biti će dokapitalizacija, koliko sam shvatio po cca 14.37$.
Teoretski bi to mogla biti dobra prilika bar za lov do 14.x$.
Ako padne na 10-11$ onda sigurno uzimam.
Izgleda sam stvarno zaj…. za kinesku novu godinu Februar 14. 2010 je točan datum
http://www.123chinesenewyear.com/
Isprika svima …. nije bilo namjerno
jok da nije bilo
namjerno dezinformiraš mladež s teme: Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?
Izgleda sam stvarno zaj…. za kinesku novu godinu Februar 14. 2010 je točan datum
http://www.123chinesenewyear.com/
Isprika svima …. nije bilo namjerno
E! A sad još ostaje da mi genijalac koji mi je dao kečigu za točnu informaciju ispravi ocjenu na bar 99%.. ili se i ovdje njeguju zablude, ko diljem lijepe koznačije.
Ili je problem što ne znam "secret handshake" na ovoj temi?
Hmhm, mislio sam dokupiti malo DRYS ako ostane ispod 5.90 i eto ga sada preko 6.10 u premarketu… No lako se to vrati natrag za 10 minuta trgovanja.
Šteta što nisam bio uz komp na kraju dana u petak pa nisam mogao kupovati u ključnim trenucima. [angry]
Nisam imo m… za kupit DRYS kao dionicu, al jesam ko opciju.. poprilično jeftina, pogotovo ako napokon izađu s ugovorima za drillships [pray]
Nisam imo m… za kupit DRYS kao dionicu, al jesam ko opciju.. poprilično jeftina, pogotovo ako napokon izađu s ugovorima za drillships [pray]
I ako ju netko bar na dan-dva nategne do Deutsche Bank targeta od 10$ [cool]
nadajmo se da je tako
Znamo što je nada… [lol]
Makar nije nemoguće da se to desi.
Vjerujem da treba imati bar 2-3 opcije, recimo 5 ili 6$ se mogu jeftino dobiti. Ako se i ostane bez toga nije velika šteta. A potencijalna zarada je vrlo dobra. Već i na 7$ bi bila brutalna. Kamoli na 8 ili još bolje 10$.
I ako ju netko bar na dan-dva nategne do Deutsche Bank targeta od 10$ [cool]
[/quote]
A i ti njihovi targeti.. bolje bi bilo da ih drže za sebe. Evo samo jedan detalj sa GNK-om:
19.01.2010.
Doug Mavrinac maintains BUY on: DSX ($22), EGLE ($9), EXM ($10), GNK ($50, up from $46)..
25.01.2010.
Cantor downgraded Genco on valuation. The firm set a $23 target on the stock.
…najbolje da se nađu na kavi pa onda i negdje na sredini range-a.
Al stvarno mi nije jasno kako može doć do tolikih razlika. Valjda su Cantorovi u šortu, a Mavrinčevi su u nešortu :):
Uglavnom, GNK je sad na finom trendline-u koji se vuče još od 11/2008. Hm, buy/sell?
Ma ti "analitičari" uglavnom fulaju tako da je to strašno.
Ali što ih više napravi upgrade neke dionice to je veća vjerojatnost da će ista rasti, barem kratkoročno.
Razmišljam o tome kada bi moglo biti vrijeme za ulazak u C…
prodao cijeli dsx na 14.80
sa 30% love čekam pard na 2, a sa 70% love neznam kaj ću…faz je daleko..shortat ga neću…brodari mi smrde…niti vrit niti mimo..banke nikako..
25% shortera tranu?
pa to može biti relly prve klase ali i potop…