hmm interesantno u svakom slučaju…
tko zna možda prodam cijeli dsx pa sa pola love uletim tranu… [lol] [lol]
Kolega pa nemojte prodavati, pa zaradite barem 3-4 centa i onda prodajte…to je potez godine [thumbsup]
[/quote]
ajde se ti ne javljaj, lažove…ti kupuješ dionice citi banke u siječnju po 1.1$
lažeš i još nekaj govoriš…strava…sramota…mogao si barem pogledati koliko je onda bila
Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!
Kolega pa nemojte prodavati, pa zaradite barem 3-4 centa i onda prodajte…to je potez godine [thumbsup]
[/quote]
lažeš i još nekaj govoriš…strava…sramota…mogao si barem pogledati koliko je onda bila
[/quote]
čemu ljutnja? C kada sama uzela bila je 1.10$, 10.03.2009 amen!
[/quote]
[/quote]
čemu ljutnja? C kada sama uzela bila je 1.10$, 10.03.2009 amen!
[/quote]
dobro ti pobjeda kaže!
U siječnju si kupio, a sada djednom u ožujku…nešto mi tu smrdi
u sijećnju 2009 sam uzeo C na 1.10$ i još ga držim, iskreno ne trgujem puno. fas na 2,5$ (po sadašnjim mjerilima fas je 50$ zbog stock splita koji je bio) i bac na 4$. ostavio sam ga do sada, i mislim da ću ga opaliti po bidu i prebaciti 50% u brodare i 50% u farmaciju pa za godinu dana opet uzmem 300-400%. to je moj stil investiranja, iako mene broker upozorava na korekcije i na ostale, ali mislim da sam bolje odradio po svome, bez stresa i blejanja u gledalice
eto!!!
a sada stvarno gibam…aj bok
još samo reci da si kupio i igh na 200 kuna i ja ću se baciti kroz prozor…aj bok
Rijetko se vidi da indeks tako probije donji bollinger.
Moglo bi biti odbijanca, samo je pitanje što je s utorkom zbog Nove godine kod Kineza.
vidim rast SP-a do 1122 boda ali ne u jednom komadu, nakon toga ćemo vidjeti
slažem se..ajde da se i nas dva negdje slažemo…to je ujedno i prvi otpor..slijedeći je na 1150..
– za sada – dok imamo dobra izvješća ne očekujem pakao, ali također niti probijanje 1150.
Tu ćemo se negdje vrtiti 1040-1120
Pametni i snalažljivi će zarađivati solidno u slijedečih mjesec dva jer će biti jako velikih oscilacija.
Zato i volimo usa market.
lp
prošao nalog na dsx na 14.61
full u dsx
ako sp500 ne zatvori iznad 1115-1117 prodajem cijeli dsx bez obzira na cijenu
pao ti je sp ispod 1115
nadam se da si prodao
Postanite Eu-robovi
Kolega Marton, šta prikazujte Buffeta kada svi znaju da nije on toliko strpljivo i dugo čekao kao što piše u knjizi, nego su mu magneti za privlačenje para bili insideri. Istina u njegovo vrijeme što god da si kupio nisi mogao fulati kao kod nas 2007.
kaya1*
si kupio pard???
danas izašlo neko izvješće…ekipa nabrijana..