ma nikakav pad, niti 200 bodova nije dow pao… [thumbsup]
biti će bolje drugi tjedan oko utorka ili srijede…
ma nikakav pad, niti 200 bodova nije dow pao… [thumbsup]
biti će bolje drugi tjedan oko utorka ili srijede…
to je optimizam..svaka ti dala
nemreš vjerovat stao drito na 1115..
ajmo vidjeti sada google izvješće
raspaad sistema na google..-4% trenutno
a izvješće došlo dosta bolje od očekivanog..ma ovo je hebeno..ovo pada kako treba
slažem se, skoro su sve u lijepom plusu…
[/quote]
E moj "pobjeda" ti si se davno izgleda posvađao s matematikom. FAZ je dionica koju se teško kupuje uvijek ima "leverage" pitaj Rocky-a 5x vam je do sad objašnjavao …. Mi smo kupovali FAS i FAZ kad smo bili "mali" – mladi i zeleni na USA tržištu … a,kao što si vidio i napisao sam ti još šta da kupiš pa nisi ni pogledao nego se smijao …. da si ušao kad sam napisao imao bi 300% veću zaradu nego na FAZ …. zato gledaj i ući ….. a, da ne govorim za jučer ( i tvojih 0,20$ na FAZ ) evo pa vidi kako % rastu u 2 dana …. evo ti dijagrami BOFL , HAFC i FAZ
Nije ti za zamjeriti tek si u školici amera …. ajde naućit ćes
[/quote]
E moj "pobjeda" ti si se davno izgleda posvađao s matematikom. FAZ je dionica koju se teško kupuje uvijek ima "leverage" pitaj Rocky-a 5x vam je do sad objašnjavao …. Mi smo kupovali FAS i FAZ kad smo bili "mali" – mladi i zeleni na USA tržištu … a,kao što si vidio i napisao sam ti još šta da kupiš pa nisi ni pogledao nego se smijao …. da si ušao kad sam napisao imao bi 300% veću zaradu nego na FAZ …. zato gledaj i ući ….. a, da ne govorim za jučer ( i tvojih 0,20$ na FAZ ) evo pa vidi kako % rastu u 2 dana …. evo ti dijagrami BOFL , HAFC i FAZ
[/quote]
???????
još jedan koji ima problema..u dva dana čista zarada 1.3$ po dionici..
u čemu je problem ne razumijem?
kaj ti sada meni pokazuješ nekaj kaj ne pratim niti ću pratiti…ne razumijem ovo tvoje sada..
btw ti si ušao full u te dioncie ili se samo praviš pametan?
ne kužim
Ma za sve su krivi Kinezi i njihove mjere plus jaki dolar i reforme Obame kad se sve zbroji mora burza ovako izgledat makar na neko vrijeme.
[/quote]
[/quote]
???????
još jedan koji ima problema..u dva dana čista zarada 1.3$ po dionici..
u čemu je problem ne razumijem?
kaj ti sada meni pokazuješ nekaj kaj ne pratim niti ću pratiti…ne razumijem ovo tvoje sada..
btw ti si ušao full u te dioncie ili se samo praviš pametan?
ne kužim
[/quote]
Ušao i izašao pa pisao sam ti danas … a,ti si se smijao malim bankama i + 10% ….. ( +33% i 25% danas na kraju … ) Lijepi pozdrav …. ti si ipak pametniji.