Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

no vezano uz tvoj post kolega…eto to kaj ja mislim nije za forum..koliko je pesimistično..

da ne kažem da je po meni kina došla na svoj maximum…čitam da se stanovi i prostori više ne prodaju …a svi znamo (bar se nadam) da će većina ludog rasta u kineza temeljena na građevinarstvu…

pa Kina je nova bomba…double dip je mala riječ kaj nas čeka…
ljudi moji, dug amera je 12.000.000.000.000 $ ….dali shvačate tu znamenku?

imati ćemo možda pola godine odmora (premda mislim da će biti max 3 mjeseca) a onda opet BDP down i sve down..(naravno u usa) naravno uz daljnje propadanje banaka…

a šečer za kraj će biti aig…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Pobjeda nemaš pojma.
Kina će sigurno još rasti u to ne treba sumnjati.
USA neće dole već sam siguran da će do kraja 2011 probiti ATH.
Novaca se ima,banke su zauzele svoje pozicije i sad treba krenuti samo sa zapošljavanjem.
Inače svaki dan mijenjaš svoje razmišljanje.

JPM 43.68 +1.96% promet veći od AVG za cca 7 mil kom
GS 176.14 +1.77% promet veći od AVG za cca 4 mil kom
BAC 16.20 + 3.25% promet veći od AVG za 2 mil kom
WFSL 20.14 +2.76% promet veći od AVG za 0.5 mil kom
FAS 80.91 +3.84% promet manji za 1 mil od AVG
da nabrajam dalje?

sve su to značajni pomaci prema gore…a i na prometima većim od prosječnih…pa možemo sad nastavit debatu o produbljivanju krize dok financijski sektor leti gore…

[sealed]

i CHK…28.97 +3.13%…eto…

Pobjeda nemaš pojma.
Kina će sigurno još rasti u to ne treba sumnjati.
USA neće dole već sam siguran da će do kraja 2011 probiti ATH.
Novaca se ima,banke su zauzele svoje pozicije i sad treba krenuti samo sa zapošljavanjem.
Inače svaki dan mijenjaš svoje razmišljanje.

U pravu si!
lp

Ne znam kako vi, ja sam danas fino omastio brk, narastao portfelj 15ak %. [thumbsup]

DRYS opcije narasle više desetaka %, a i neke druge su ih slijedile u stopu.

GSI narastao u 2 dana 10% a opcije 30%. [smiley]

Šteta samo što nafta nije završila više ali ne može čovjek sve imati.
PBR isto danas podbacio ali popunili su gap pa možda sutra bude zelen.

nisam kao ti ali dsx solidno raste..čekam pravu potvrdu bdi da vidim ostajem ili odlazim..premda vjerujem u rast bdi

opcije će malo pričekat..malo nekaj uzmem tako da se igram ali to je vrlo sitno

The EU Will Not Bail Out Greece: ECB Official
Published: Wednesday, 6 Jan 2010 | 5:07 AM ET Text Size By: Reuters
The European Union would not help bail out Greece, European Central Bank Executive Board member Juergen Stark was reported as saying on Wednesday.

"The markets are deluding themselves when they think at a certain point the other member states will put their hands on their wallets to save Greece," Stark said in an interview with Italian newspaper Il Sole 24 Ore.

RELATED LINKS
Current DateTime: 01:35:02 06 Jan 2010
LinksList Documentid: 34721230
No Bailout for Greece? Don’t Bet on ItGreece Vows Tougher Deficit CutsStronger than Forecast Recovery?Ten Outrageous Predictions for 2010Get the Latest European News
Stark said in recent years Greece had not controlled its public accounts or worked to help improve the country’s competitiveness.

"The Treaties envisage the non-rescue clause and the rules must be respected," he said.

i tako velite kriza je gotova?
pogotovo ova financijska’
Interesantno!

i tako velite kriza je gotova?
pogotovo ova financijska’
Interesantno!

Greece Rejects Bailout Speculation as EU Officials Arrive

“We don’t expect to be bailed out by anybody as, I think, is perfectly clear we’re doing what needs to be done to bring the deficit down and control the public debt,” Finance Minister George Papaconstantinou said in an interview with Bloomberg Television today.

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aqS1Pw.R8lYo&pos=1

tolko o krizi i Grčkoj…
A za tvoje mazohističko zazivanje double dip recession nemam komentara…smješan si…
A indeksi na najvišim razinama u posljednjih godinu dana…a dobro, ti čekaj tu krizu…
Najbolje mi je da će kad-tad doć do korekcije, što je normalno nakon ovolikog rasta, a onda ćete se ti i tvoji medvjedi izvuć iz svojih brloga i na sav glas vikat…JESMO VAM GOVORILI…SVE ĆE PROPASTI, OVO ĆE BIT NAJVEĆA KRIZA U POVIJESTI ČOVJEČANSTVA…i to će trajtati nekih tjedan dana…i onda ćete opet nestati u tami svojih brloga…jer će korekcija proći…
Ali mislim…propalo je banaka…ne treba ulagati u financijski sektor…

Prije više od godine dana mnogi su bili pozitivni kao ti sada, pa su plakali a i danas plaču.
Mnogi rade istu pogrešku.
Stoga i je činjenica da samo 5-10% ljudi zarađuje na burzi i u pravu je.
A za gdinu dana ili malo više ćemo vidjeti tko je bio u pravu
no restajmo tu piskarati jer nema smisla.
Tu smo da si pomognemo a ne odmognemo.

p.s. nije niti bitno kakva će biti recesija…bitno je dal će dj i sp potegnuti dolje….ja tvrdim da imaju još malo rasta (1220), a vi kaj želite. Poslije će dole jako..barem prema meni…

Prije više od godine dana mnogi su bili pozitivni kao ti sada, pa su plakali a i danas plaču.
Mnogi rade istu pogrešku.
Stoga i je činjenica da samo 5-10% ljudi zarađuje na burzi i u pravu je.
A za gdinu dana ili malo više ćemo vidjeti tko je bio u pravu
no restajmo tu piskarati jer nema smisla.
Tu smo da si pomognemo a ne odmognemo.

p.s. nije niti bitno kakva će biti recesija…bitno je dal će dj i sp potegnuti dolje….ja tvrdim da imaju još malo rasta (1220), a vi kaj želite. Poslije će dole jako..barem prema meni…

Ma Vidoviti Milan je nula, od sada pitam tebe 🙂

Vaš link

[img]http://l.yimg.com/a/p/fi/26/69/55.jpg[/img]

Nafta prešla 82$… pošto sam ga kupio na margin, na UCO sam zaradio 45% u ovom rastu od 10.60 do 13.60 [thumbsup]

Možda bi sad bilo vrijeme za malo take profit… hmmm…

New Report

Close