izgleda da je pravo vrijeme za ulazak u BAC…
još jednom ću skrenuti pozornost na CHK, nakon udruživanja s Totalom i jučerašnjeg rasta od gotovo 9%, mogao bi uslijediti još jedan takav rast…ogroman promet u pre-marketu danas i +0.78%…
Zanimljiv je i pogled na opcije, a i Ameriku je zahvatila veilika hladnoća, potrošnja plina će biti veća…
svako ima svoju teoriju i svoje viđenje…
pa ako si siguran da će bac rasti (a već je odradio 5% ovaj tjedan) zakaj ne fas?
premda ja nebi dirao financije niti da mi ih daju badava..
u 365 dana prošle godine propalo je 150 + banakaa…
ne kužim kako ti to kolega ulijeva optimizam u fin sektor?
i BAC i FAS u plusu…kao i JPM, GS, WFC…
financijski sektor ulazi u fokus ulagača…
propalo je banaka, nisu ni prve ni zadnje koje su propale…
pa šta ako je BAC odradio već 5%, zašto ne bi još 5% do kraja tjedna…ili još danas?
pa možemo sad tu filozofirati zašto bi ili zašto ne bi trebale dionice financijskog sektora rasti…našli bi argumente i jedan i drugi i za i protiv….a eto, one rastu…
kao i već više puta spomenuti CHK…nadam se da ga je neko kupio osim mene…
ja se zajebao i jučer zatukao Drys po bidu na 6.12$, a danas bi bilo ne za burek nego za cijelu radnju 🙂
od banaka ja držim oko na wfsl…
ta banka će preuzimati manje posrnule banke u okrugu Washington
rad, drys i siri ću držati još…
ja se zajebao i jučer zatukao Drys po bidu na 6.12$, a danas bi bilo ne za burek nego za cijelu radnju 🙂
odojak,ja sam na drys gubio živaca i živaca, ulasci su mi na 5.9 i 6
ali sad ga imam namjeru držati…jednako i RAD
i BAC i FAS u plusu…kao i JPM, GS, WFC…
financijski sektor ulazi u fokus ulagača…
propalo je banaka, nisu ni prve ni zadnje koje su propale…
pa šta ako je BAC odradio već 5%, zašto ne bi još 5% do kraja tjedna…ili još danas?
pa možemo sad tu filozofirati zašto bi ili zašto ne bi trebale dionice financijskog sektora rasti…našli bi argumente i jedan i drugi i za i protiv….a eto, one rastu…
kao i već više puta spomenuti CHK…nadam se da ga je neko kupio osim mene…
oke ja se ispričavam..osjetio sam ovo kao silviti atack na mene..
samo kolega..potražite na google kada je zadnji put propalo toliko banaka i kaj se nakon toga događalo..pa propast banaka je samo uvod u kaos
oke ja se ispričavam..osjetio sam ovo kao silviti atack na mene..
samo kolega..potražite na google kada je zadnji put propalo toliko banaka i kaj se nakon toga događalo..pa propast banaka je samo uvod u kaos
ne znam po čemu si osjetio siloviti attack na tebe…ja sam iznio samo svoje mišljenje da mi se čini da dionice iz financijskog sektora ulaze u fokus ulagača i da bi bilo dobro uskočiti u neki od tih "vlakova", jer očekujem da bi se u kratkom vremenskom periodu dalo dobro zaraditi…bez obzira što su već neke od tih dionica odradile rast od 5% kako si ti to naveo…
Ti si iznio da se baš ne slažeš s time…odnosno da je propalo mnogo banaka…što je apsolutno točno…ali gledajući sad na to tako, ne bi trebalo znači uopće ulagati u dionice financijskog sektora po tebi…jer dok je bila najžešća kriza propalo je banaka…ne bi bila kriza da nisu propale…a ove koje su preživjele, to preživljavanje najgorega (a nadam se da se slažete da je najgore u Americi iza nas) govori dosta samo za sebe…
Ili vi to zazivate double dip recession..ako dođe do toga, onda neće biti dobro biti ni u jednoj dionici…
RAST PRODAJE FORD-A 23.3%
genijalno
RAST PRODAJE FORD-A 23.3%
genijalno
FORD total vehicle sales up to 32.8%