Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Mislim da smo djelomično ušli u korekciju i u USA. Pa samim time nije loše znati. Optimizam je na vrhuncu (iako mi nije jasno zašto, tj. odakle uopće optimizam) što znači da će USA indeksi u sljedećem razdoblju više padati nego rasti (IMHO).

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

do koliko večeras ameri rade?

do 10.00, kao i uvijek

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Short NTAP $34.80

Nafta 80.91$… Ha! [thumbsup]

Eto mene natrag.
lp svima i sve najbolje u novoj godini.
Eto jednom sam samo prodao dsx po 14.75 pa ga kupio po 14.45

puno nisam napravio ali sam full u dsx
možda bedasto ali kaj je tu je..

lp svima i sretno trgovanje u 2010

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Od 1997 pa do 2009 je S&P otvorio prvi dan nove godine na višoj razini nego zadnji dan stare godine.

Hoće li ostati tako i za 2010 ostaje vidjeti [wink]

Ho ho ho! Eto i mene su iznenadili sa baš takvim zelenilom ali ne bunim se. [thumbsup]

Nafta prešla 81$. [thumbsup]

Brodari rastu. [thumbsup]

PBR raste. [thumbsup]

Čak sam i na GSI zaradio. [thumbsup]

A sutra će vjerojatno uslijediti kataklizma, ne može to tako proći. [lol]

rocky, ne piši bedastoče [bye]
ne bu palo valjda

DRYS sam kupovao ispod 6
danas RAD budući je dobro posrnuo

Svjestan si da RAD ima negativan BV?

Što ne znači da neće rasti, naravno… Tako sam ja zaradio na CRWN.

eto ja prodao drys… 6.12$

Sad za zarađeni iznos teoretski možeš kupiti recimo par callova ostaviti ih da se pacaju. U najgorem slučaju ćeš izgubiti zarađeno a u najboljem zaraditi još par puta toliko.

New Report

Close