Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Tako izgleda… Ali treba proći još neko vrijeme za potvrdu, možda se ipak vrati unutar kanala.

Vaš link

Vratilo se. Pozdrav [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Da li je tko od Vas kupovao SEA (brodarski bullish ETF), na njemu jesu mali volumeni (u odnosu na druge etfove)?

Od 1997 pa do 2009 je S&P otvorio prvi dan nove godine na višoj razini nego zadnji dan stare godine.

Hoće li ostati tako i za 2010 ostaje vidjeti [wink]

Izgelda da idemo prema tome…u ova dva dana će bit iskrcavanja, tak da u Novoj godini možemo otvorit zeleno…

Nafta 79.50$… ah… [smiley]

Nafta 79.50$… ah… [smiley]

koji ti je tiker za naftu?

koji ti je tiker za naftu?

Nema nafta ticker koji možeš samo tako pratiti…
Radi se o trgovini futuresima, trenutno su prvi na redu oni za FEB2010. Ali trguje se i sa ostalima za buduće mjesece.

Evo pogledaj ovdje malo:
Vaš link

Imaš ih do 2018-e godine [thumbsup]

Što se tiče ulaganja u naftu, većina nas ne može kupovati futurese pa ostaju samo ETF-ovi i ETN-ovi vezani uz naftu.
Najpopularniji je USO. Ali ja ga ne volim jer su mu performanse očajne u odnosu na kretanje nafte, nešto slično kao UNG i prirodni plin.

Puno je bolje odabrati UCO kad si siguran u trend i onda ga držati kraći period (max cca mjesec dana)

Dosta ulagača shorta naftu što bi moglo u konačnici pogurati je još gore.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Čestitke na AET, lijepo je pao.

Nafta danas dosegnula 79.98… Vidjet ćemo da li će se ispuniti moja prognoza od 84-86.

Za one koji trguju opcijama – GE implied volatility je nevjerovatno nisko.
Možda kupiti neki straddle i sačekati rasplet.

Može malo pojašnjenje Rocky5. Hvala. [thumbsup]

Sve najbolje svima u 2010. godini!!!

NG mi izgleda dobro posustao. Sljedeći tjedan je moguć daljnji rast, ali dugoročno UNG bi mogao down.

mislim da će prva polovica 1. mjeseca biti rast i lagani pad bi onda u drugoj polovici pa sve do polovice veljače…vidjeti ćemo

sretna Nova

New Report

Close