Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Ma nemaš ti pojma.
Ja samo znam da od kada sam u USA vidim samo plus i ništa drugo.

A mislim da si ti zadnji koji bi se trebao meni javljati.
No ako si za chit chat odi na temu gdje je ekipa sa crobexa, tu budi normalan lijepo te molim a i drugi također, arem mislim tako.

LP

Nemam ja pojma, to stoji, ali ti si meni jako živčan. Pričaš gluposti non stop, pd toga da sve ide jako dolje, pa jako gore, pa ne ide nigdje, pa si sretan pa si nesretan, pa ovo, pa menga, pa tako. [lol]

Na ovoj temi jedini normalan i jedini koji se trudi i nešto zna je Rocky5. Čestitke!!! [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Tako izgleda… Ali treba proći još neko vrijeme za potvrdu, možda se ipak vrati unutar kanala.

Vaš link

Slažem se s tobom, ali ja ti igram kratkoročno, jer kupnja je iznimno jaka, pa dugo zadržavanje ne vodi dobrom. Probijanje kanala je opasno, ali nije nemoguće da se vrati ispod, pa još ispod.
[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Evo jedan zanimljiv graf za naftu. Vidi se što se ove godine događalo svaki puta kad je sredina bollingera uvjerljivo probijena. Slučajnost ili ne? Vidjet ćemo…

Vaš link

Ne znam da li da priželjkujem skupu naftu, zaraditi ću na burzi ali ću zato skuplje plaćati benzin i proizvode široke potrošnje [cool]

Inače ako USD ne nastavi rast onda mislim da nema puno prepreka da nafta dođe do 84-86$… Neće valjda baš sada kad mi trebaju odstupiti od šablone? [lol]

Inače ako USD ne nastavi rast onda mislim da nema puno prepreka da nafta dođe do 84-86$… Neće valjda baš sada kad mi trebaju odstupiti od šablone? [lol]

Pa vjerujem da će 80 preći kao kroz putar.
Jedini je problem Grčka koja je u jako velikoj banani pa i Austrija, pa bi ekipa mogla tražiti utjehu u dolaru. Jer trenutno koliko vidim (gledam čisto gospodarstvo bez ikakvih analiza) dolar je najpoželjniji.

Sp500 je prošao 1120 znači ne gine mu 1160. Ja čak mislim da će bez korekcija tamo, a onda neznam, a dok sve raste vjerujem da će i nafta i zlato rasti.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Zlato i USD su obično obrnuto proporcionalni u kretanju cijene.

Makar se znaju držati i određenog trenda.

Vaš link

Zgodan iako pomalo drukerski članak o Petrobras (PBR)

Vaš link

Sretan Božić svima, sretno u posljednjem burzovnom tjednu ove godine, valjda nećemo nastradati u završnici koju će igrati "veliki"…

Hvala , i tebi sve najbolje , u završnici big boysi igraju ,a upravo sada odnos euro-dollar pred otvaranje 1.4388 ,a predviđanja idu 1.45 and 1.48 and drop down till 1.35. i will be very well convinced that we will see 1.0000 or near it. ili people were shocked when NFP came out well far more than anticipated.
anything can happen but will be watching my levels, once the crown hits it possible tgt then we most highly likely see 1.0000

Ma daj, pa nema šanse da vidimo 1.00…
Osim ako EU ode kvragu [lol]

Ako nekoga zanima, ovdje se može naći streaming raznih futuresa:

Nafta
Vaš link

S&P E-mini
Vaš link

Od 1997 pa do 2009 je S&P otvorio prvi dan nove godine na višoj razini nego zadnji dan stare godine.

Hoće li ostati tako i za 2010 ostaje vidjeti [wink]

New Report

Close