Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Misliš li da nafta može još gore?

Wed Dec 23 Release Impact For Actual Expected Prior

10:30 AM Crude Inventories 12/18 -4.84M NA -3.69M

Eto ti odgovora

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Wed Dec 23 Release Impact For Actual Expected Prior

10:30 AM Crude Inventories 12/18 -4.84M NA -3.69M

Eto ti odgovora

To je bilo prošlo svršeno vrijeme u trenutku pisanja.

Vidjet ćemo sljedeći Crude inventories, ako bude u plusu onda to može opet spustiti cijenu nafte par %.

Glavno da sam ja opet u plusu sa dsx.
I da se bdi okreće.
Super.
Sada još da faz pada dok dsx raste, bilo bi krasno.

DSX ima problem što imaju dosta capesizeova ali je dobro što su pod ugovorom uglavnom do 2011.

DRYS ima bolji omjer u korist Panamaxa nego DSX.

Ali tko zna što čeka BDI, nije nemoguće da opet zaroni prema 2000… Nadam se da neće.

Mali prometi na brodarima danas, a zeleni.

Zato sam ja danas SHORT na AET [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Hmm… probijena je gornja granica kanala na AET…
Opasno je to.

Uzeo par UCO JAN callova za 50-60$. Ukoliko nafta prijeđe 80$ onda sam u blagom plusu. Ukoliko bude frke oko Irana pa naraste na recimo 90$ onda sam zaradio jedno 1.000$.
Ako propadnu bezvrijedne onda nikome ništa.

Draže mi je to od kladionice [lol]

Misliš da je?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

DSX ima problem što imaju dosta capesizeova ali je dobro što su pod ugovorom uglavnom do 2011.

DRYS ima bolji omjer u korist Panamaxa nego DSX.

Ali tko zna što čeka BDI, nije nemoguće da opet zaroni prema 2000… Nadam se da neće.

Naravno.
Pa nisam ja optimist to si mogao već do sada i vidjeti kao recimo valentine [lol] [lol] [lol]
Treba mi rast BDI 5 dana i pad faz 5 dana i onda mogu na godišnji odmor od dionica.

Eto da li će tako biti vidjet ćemo.

Ti nisi ni optimist ni pesimist. Kužiš?

Ma nemaš ti pojma.
Ja samo znam da od kada sam u USA vidim samo plus i ništa drugo.

A mislim da si ti zadnji koji bi se trebao meni javljati.
No ako si za chit chat odi na temu gdje je ekipa sa crobexa, tu budi normalan lijepo te molim a i drugi također, arem mislim tako.

LP

Misliš da je?

Tako izgleda… Ali treba proći još neko vrijeme za potvrdu, možda se ipak vrati unutar kanala.

Vaš link

New Report

Close