Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

ljudovi nemrem pronači nigdje graf da nacrtam Fibo za BDI.
Interesira me gdje je 38% također gdje je 50% premda od oka mi se čini da smo prošli 50%

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

nemrem vjerovat…

rocky da li se uopće može crtati grafovi na sogotrade?
imam ovaj stock reserch ali nemam mogučnost za crtanje ili ne vidim..

a ne daje mi se lova za teletrader ili neš slično..

hvala

Kakvo crtanje grafova? Osnovno ili nešto naprednije?
Uvijek možeš koristiti http://www.prophet.net, http://www.freestockcharts.com, ili skinuti piratsku verziju Metastock. Možeš i stisnuti print screen nekog grafa, paste u Paint programu pa crtati linije trenda.
Možeš koristiti Quotetracker, kad iz njega otvoriš prophet.net graf onda možeš u njemu crtati linije i fibonaccija.

[/quote]
Neš osnovno.
Za crtanje fiba, prosjeka. Trebam osnovne stvari.
Za sve naprednije trebam:
1. znanje (učim se)
2. vremena
3. plačaati (to kada naučim)

Jedna interesentna stvar za popričat.
I u petak i danas u zadnjih 10 minuta se jako snažno ulazilo u fin sektor.
To ne treba zanemariti.

Možda i nisam trebao prodati fas. Ovo sam primjetio u petak ali sam mislio da je slučajnost, ali dva dana zaredom nije sigurno.

Mogli bi imati bullrun fin sektora (u tome slučaju treba pogoditi kada uletiti u faz i odmoriti se od burze)
LP

Nisi li rekao da sve banke idu dovraga neki dan?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Nisi li rekao da sve banke idu dovraga neki dan?

Jesam i idu kaj ne čitaš kaj pišem.
Samo moglo bi se dogoditi da prije pada imamo lijepi rast banaka.

ali kakve to ima veze sa tobom…ti i ovako tržiš na grobexu a tamo postoji samo jedan pravac…down pravac

Obratite pozornost na CHK i SWN iz energetskog sektora…
PCS iz telekomunikacija…
tko razmišlja o kupovini brodara, nek osim DRYS i DSX razmisli i o OCNF-u….

Jesam i idu kaj ne čitaš kaj pišem.
Samo moglo bi se dogoditi da prije pada imamo lijepi rast banaka.

ali kakve to ima veze sa tobom…ti i ovako tržiš na grobexu a tamo postoji samo jedan pravac…down pravac

Joj kak smo ljuti, pa samo sam vas pital, ne?

pozdrav:)

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Financijaši nisu niš napravili danas ( fas 1 % u plusu,c 2 % u minusu… ).Dosta rezervirano.Sp 1118.

aig je danas heroj trgovanja

Što sam rekao za naftu, evo je preko 75$… [thumbsup]

Dobro da sam uzeo i malo PBR, ako nastavi rasti nafta možda i on opet završi preko 50$.

Misliš li da nafta može još gore?

Dolar je opet počeo padati, ako se odbije do 1.50 onda sam siguran da će nafta dobrano preskočiti 80.

Ako se to ne desi onda nisam siguran gdje će nafta. Nije isključeno da će se motati oko 75-76 još neko vrijeme.

New Report

Close