ŠTA SE OVO DOGAĐA SA C ? IMA LI TOČAN RAZLOG OVAKOM PADU U ZADNJA 3 DANA?KOJA JE CIJENA DOGOVORA SA VLADOM?
ŠTA SE OVO DOGAĐA SA C ? IMA LI TOČAN RAZLOG OVAKOM PADU U ZADNJA 3 DANA?KOJA JE CIJENA DOGOVORA SA VLADOM?
PLANIRAJU PRIKUPITI PREKO 20 MILIJARDI USD PUTEM IZDAVANJA NOVIH DIONICA I DRUGIH VRIJEDNOSNIH PAPIRA KAKO BI OTPLATILI TARP
IZDAVANJE NOVI DIONICA BITI ĆE PO 3.15$ PA JE U AFTERMARKETU NASTAVLJEN PAD [thumbsup]
Citigroup Prices Stock Offer To Repay TARP at $3.15 a Share
Citigroup is pricing its $20.5 billion stock offering at $3.15 a share, CNBC has learned, well below Wednesday’s closing price and less than the $3.25 the government got for its Citigroup shares.
Disappointment over the share pricing sent Citigroup’s stock [C 3.46 -0.10 (-2.81%) ] down sharply in after-hours trading. Click here for after-hours Citi quotes.Citigroup is launching the stock offer to help repay the $45 billion in TARP bailout money it received last year during the height of the financial crisis.
As planned, the bank will issue $20.5 billion of new equity capital and debt securities — $17 billion of common stock (with an overallotment option of $2.55 billion), and $3.5 billion of "tangible equity units" ($2.8 billion to be recorded as equity), sources said.
Postao sam zbunjen.
– kamata ostala ista, a dolar je ojačao za poluditi (kaj bi bilo da je kamata dignuta kaj bi dolar ojačao 5%??????????)
– ovakav enormni pad C na ogromnom prometu nemože biti dobro da me neko hebe u glavu, a ekipa brije da će netko kupiti t "nove dionice" – kaj ako neće biti zainteresiraanih? onda nam bog pomogo
– dolar ode gore, a nafta gore??? – kaj nije to obrnuto???
– di bi trebao onda BDI (ja velim gore) a nekako mi se čini da bi mogao ispod 3500
Znam da se već nekoliko dana nisam naspavao, ali kaj se događaa?
Nekako mi market izgleda da ima posljednje trzajeve prije brutlnog pada ili mi se čini?
Zaboravih reći da je promet mizeran i sve je više mizeran
Za sve koje prate APWR odlična vijest:potpisan West Texas Wind farm project.
After Hours: 20.60 1.93 (10.34%)
S obzirom na nedavni rast USD, indeksi se nevjerovatno dobro drže, iznenadili su me, očekivao sam da će S&P biti debelo ispod 1100.
Kaj se tiče C on ide pa,pa
Good start, but C needs to fall 77% to get anywhere close to its real value (zero).
WONDERFUL NEWS ON THE DOLLAR’S VALUE THIS MORNING
The dollar index (DXY 77.45, +0.45, +0.59%) , which tracks the greenback against a trade-weighted basket of six major counterparts, was at 77.451, up from 76.934 late Wednesday.
http://www.forexpros.com/currencies/usd-hrk-technical
Pretpostavljam da neće daleko od 3.15.
Ne bi trebala ići ni puno niže jer zašto bi netko kupovao dionice u ponudi po 3.15 ako ih na burzi može kupiti jeftinije.
onaj tko kupuje C, a očito se kupuje zna zašto ga kupuje. Mnogima su danas na C bili margin callovi (nisam među njima), ali je i činjenica da će biti C na 5$ prije očekivanja…kada je pao na 0,75$ mnog i su se htjeli objesiti i spavali pod mostovima, a to i nije bilo tako davno, prije godinu dana. U godinu dana je napravio +500%.
Ok , neka u siječnju bude 3$, pa za godinu dana ako napravi ne 500% nego polovicu 250%, pa nije loše i niko ga neće pljuvati.