Ako netko planira ulaziti u AIG, preporučam oprez. Nije nemoguće da ga naguraju opet preko 40-50$, ali dosta institucionalaca prodaje.
Ono za NG sam nedavno lijepo prognozirao, ali opet UNG nije odradio niti na razini samog NG, stvarno je u banani taj ETF. A navodno je leveraged… Šteta što nisam mogao kupovati baš futurese. [cry]
Neka, to sam prodao, idemo dalje.
Sad bi mogao biti dobar trenutak za početak ulaska u naftu. Makar ako USD nastavi rasti onda će nafta vjerojatno nastaviti padati. Ovdje bi ETF za kupnju bio UCO, više mi se sviđa nego USO. A i mogu se po finoj cijeni prodati JAN covered callovi.
Uze dsx na 14.73
Faz otišao kvragu (stop loss ga poništio)
LP
Jel se to nama vraća RALLLLLYYYY? S obzirom da sam 120% u dionicama kod nas i vani to bi me radovalo. Ono Dedek Mraz nam dolaziiii
Kako zaključuješ?
FNM i FRE su odradili kako treba. Prodao FAS, malo sam ga zatrejadao i uzeo za burek, ma puno bureka…. 🙂
da, izgleda da burzovna groznica kreče… i neka se nikada ne završi….
Pisao sam djedu Mrazu, izgleda je Buffet pročitao pismo 🙂
Ako netko planira ulaziti u AIG, preporučam oprez. Nije nemoguće da ga naguraju opet preko 40-50$, ali dosta institucionalaca prodaje.
Unutra sam pa me malo povuklo tako da sam postao dugoročniji ulagač u osiguranja nego sam mislio [lol]
Neznam niti jednu goru dionicu u USA zadnih tjedana, ubo ko prstom u g… [rolleyes] no znao sam da je kocka pa sam se oboružao strpljenjem.
Nego možeš li malo pojasniti, dosta kontradikcije ima u tvojoj rečenici… institucionalci prodaju, a kao moglo bi gore skoro pa duplo…??
Vidio graf sa linka koji si postao pa ako ti nije mrsko malo prokomentirati "Activity Score Progressive Avg."
jer ako je to ono što ja mislim da jeste onda još manje kužim konstantni pad dionice.
Ili će AIG u bankrot ili ja s plusom izlazim van nema treće [cool]
U naprijed hvala na odgovoru i ako se ne pojavim na forumu više ovaj mjesec sretni nadolazeći praznici i tebi i ostaloj ekipi ovdje [thumbsup]
Uze dsx na 14.73
Faz otišao kvragu (stop loss ga poništio)
LP
još da nekako pišnem ovog srbina na forexu i zauzem prvo mjesto bilo bi bolje
još da nekako pišnem ovog srbina na forexu i zauzem prvo mjesto bilo bi bolje
ja uzeo CHK 03.12. po 23.18…evo ga trenutno na 24.48$ (+6.30%)…žao mi samo što ga nisam uzeo koji dan kasnije, bio je pao i na 22.20…
XOM i njegova akvizicija XTO-a nas lansirala… [thumbsup]
A dolaze čini mi se sve bolja vremena za prirodni plin…
ekipo, gdje vidite C do Božića (ove godine)?
AIG je danas nevjerojatn, od -5% do +5%
C do Božića na 3.8
Do prolječa na 2.2-2.5
C do Božića na 3.8
Do prolječa na 2.2-2.5
[/quote]
ufffff….ne bi bilo dobro da padne na 2.2$
Danas sam prodao SD na 9$, imao sam ulaz na 8$, ali to je ok dionica za imati dan dva tri i prodati, solidan volumen i ima potencijal.