Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Ako CIT danas na 0.01 – 0,015 $ uzet cu 100 000 kom pa cu i ja s njim ili OP ili TROP sutra

Prodao ostatak FAZ na 20.99

Neznam kaj dalje.
Jedino znam da na forexu ubijam.
Sutra očekujem vrlo solidno izvješće o poslu koje će vjerojatno dignuti dolar a kaj sa indexom?

Plus ludost sa cit-om.
nekak mi se cash najviše sviđa.
Možda kupim dsx ako padne na 14.61

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

obratite pažnju na SD (SandRidge Energy). Ja osobno ga uzimam od 9 $ pa sve do sada. Malo po malo sam ga se utrpao kako treba. Očekujem ga iznad targeta do Uskrsa. Naravno, postoji i lošiji scenarij, ali neću sijati lošu energiju.
Svima je jasno da ne drukam jer ovdje nema smisla nadrukavanje kada su volumeni na najmanje likvidnoj dionici xxx puta veći nego na mjesečnom ili polugodišnjim volmenima (ukupnim) na ZSE.

da li ste pokušavali kupiti cit?

meni kaže da moram zvati telefonom a broj koji su mi dali je zauzet stalno

Kupio malo CIT-a na 0,045 dao telefonki nalog jer nisu primali internet naloge.

sutra bi bilo jeftinije, možda i ispod 0,040 $

EUR/USD:
Trendline 1.4675 –
The reversal signals generated late last week should prove to be a strong influence on
EUR/USD for most of the rest of the month. The implication of the signs is that the 2009 uptrend is faltering and a
deep correction is likely. For the time being trendline support at 1.4675 is providing a brake to the slide, but we
suspect this will only prove a temporary barrier. Consolidation below 1.4845 keeps the pressure on the downside,
with the November low at 1.4625 initial support below. However, divergence on weekly charts points to the potential

for a run at 1.4450 and possibly even 1.4280.

Gollum2812, vidim da se ne snalaziš na burzi ili si glup i nepismen pa ne znaš pisai kada moraš kopirati tekstove, što je prije svega protuzakonito, ali pustimo Zakon, napišite nešto svoje. Gledam Vaše postove, ili ste dijete koje ne zna pisati ili niste investitor. Nadam se da će se cijenjeni kolege na ovoj temi s time složiti.

JA ČEKAM NA FINANCISKI SEKTOR ! (BAC ,C JPM ILI GS ) SUTRA NA BLOOMBERG TV GOVORI CEO OD CAT TAKO DA SE NADAM NA DOBRE VIJESTI !

Ako ima tko još "pametan" koji je ovih dana kupio CITGQ bilo kakvu informaciju o trgovanju tom dionicom jer se danas počelo ponovno trgovati pod CIT a helpdesk kod mog brokera nema pojma.

Ništa.
Čekao faz na 20.11

Ljudi imam neke članke koje želite pročitati smao ih moram pronači.

Kolege, nemogu nigdje pronaći kaj je bilo sa cit.

New Report

Close