Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Komentar s marketwathc-a .
Dubai didn’t pay cash? They needed to use bonds? Sometimes I surf around on the photo sharing site flickr. Some guys have pictures of them holding a very large fish.. Occasionaly I end up on a photo page from someone in the U.A.E– instead of pictures of their kid at little league, you see a picture of a garage full of BMWs, Hummers, etc. Then there’s the pictures of stacks of cash fanned out on the table– bills with LOTS of zeroes… With so much oil money in that part of the world, I would have thought that Dubai would have had the cash onhand… and not need to sell bonds like communities that have problems paying their heating bills…

What am I missing here? With all this easy wealth, are they so ill-equipped to manage money?

sutra futursi zeleni

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

kupio optimu na 109 i generu na 84
pofuk

sutra futursi zeleni

Da zeleni u dollaru ,vidjet ćemo razvoj situacije ,forex kaže

Stock market drop due to Dubai panic.

Panic due to the USD being at a 14 year low against the JPY.
I dont know man anything could happen now

Dubai default compared to Argentina ..And we all know what happened to argentina they closed the banks doors..
Nov. 26 (Bloomberg) — Dubai shook investor confidence across the Persian Gulf after its proposal to delay debt payments risked triggering the biggest sovereign default since Argentina in 2001.
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aRsjlClzl500
Friško
Wow, S&P futures down over 30 points now. All of you waiting for THE CORRECTION, well, this sure looks like it is coming now. We should drop more when the markets open and the panic selling starts.

Forex natjecanje, ako se netkome da pozabaviti, dobre su nagrade

Vaš link

UDARAC TEK SLJEDI !

Prodao dsx na 16.10

E habate vrag koji prokleti pohlepni idiot, a mogao sam i na 18
Ovako zaradio magičnih 300 $

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Nitko ništa ne kupuje?
Zar nitko ne vjeruje daće više išta rasti u USA ove godine?
Mislim da će mnoga izvješća za 4.Q biti dobra ili bar bolja od dosadašnjih, ipak se kod njih kreću makroekonomski podaci na bolje za razliku od nas, a prije očekivano dobrih izvješća dionice obično dosta napuhaju što bi značilo da bi u 12. mjesecu trebalo biti rasta ili mislite da će, neznam, Dubai, korekcija ili nešto treće još porušiti dionice do kraja godine…!?
Osobno moram priznati da mi je pun k… trgovanja dionicama ove godine koja je kao stvorena za manipulacije svega i svugdje. Nagledao se u nekoliko mjeseci ovdje nenormalnog pada i isto takvog rasta pa opet pada… Na ZSE su male bebe spram ovih u USA. Pomalo me umorilo to poigravanje sa zdravom pameti. Što imam imam, ubo nešto AIG-a za kraj pa nek ide na 10$ ili 100$ (kao da je ikom normalan takav raspon, a bit će) j… mi se do daljnjeg, ne budem idućih par mjeseci vijao ni vrhove niti dna dosta mi ove kladionice za "ozbiljnije" ljude bar do poslije praznika [bye] [thumbsup]
Drukajte mi malo za AIG, ako ga navučete preko 100$ do Božića plaćam klopu [thumbsup] [lol] [lol]

Ja sam danas samo zatrejdao UCO i to je to. [thumbsup]

AIG volatilnost je otišla u jamu. Moglo bi biti dobro vrijeme za kupovati AIG opcije.

Što znači zatrejdo u tvom slučaju?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Mavan,
Ja vjerujem da će Novartis rasti do Nove Godine, ušao sam u call opcije s expiracijom u siječnju prije 20 dana o čemu sam već pisao, pa ćemo vidjet rasplet, zasad ide sve po planu. takodjer imam još nesto sitno SPY callova, mada tu nemam nekog očekivanja, a sve drugo u ovom trenutku je kladionica po meni, jer sve može i gore i dolje, treba malo sačekati i vidjeti nekakav proboj u jednu stranu pa onda pomalo krenuti u kupnje. Zasad su putevi dosta skupi, i svaki dan puno gube na vremenskoj vrijednosti, a callovi su prerizični u ovom trenutku. A mislim da je AIG dosta opasan u ovom trenutku, jer nezna se kak će ovo sa Dubai Worldom završit, možda su čak Ameri nešto namjerno potaknuli tu priču pred svoj praznik tako da su oni u ovom pretrpjeli minimalne gubitke, u svakom slučaju me sve više oduševljavuju Ameri i pokazuju zašto su broj jedan u svijetu na svim poljima

Budući je ovo moj posljednji post na ovom Forumu, svima želim koji uistinu ulažu u dionice teško stečeni novac da "oderu" sve koji imaju previše para…naime skužio sam da ovdje ima nekolicina vrlo mali broj pravih poštenih investotora i dosta lešinara koji se smiju onima koji gube novac, a sami se igraju po portalima čitajući "plaćene oglase" i te iste prenose ovdje. To nema smisla.
Oni koji me privatno znaju, uvijek će me znati gdje mogu potražiti, a ostali mi nisu bitni!

New Report

Close