Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

izgleda da se FNM probudio iz zimskog sna [thumbsup]

Kako me ovo ljuti i veseli u isto vrijeme.
Moja dionica raste i raste a market u minusu.

Ma hebem ti crobex, dinka noveselca i ostalu bagru. Trebam svi sve prodat u Hrvatsoj i preselit se u USA, UK i Njemačku.

Ljut sam na moj minus ne zato jer je minus već zato jer je nepravda (mislim nije ali je).

ovo je raj.
Neznam gdje sam bio do sada. [angry]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Plus imam 28 komada atpl pa me to još više nervira jer mi cijena dionice pada totalno bez razloga…ufff

čak razmišljam sve prodat pa i to s minusom i doći full tu

Evo brodari stvarno lijepo zeleni, čak je i DRYS zelen, ipak nije panika prevladala…

C se isto zeleni, lijepo.

GE mi je malo zapeo, mislim da ću ga frknuti, samo da me nesretni brokeri konačno prebace na Sogo.

Majko mila koji promet na dsx.
Neznam kaj bi to trebalo značiti ali je oke.

Ako ne prođu granicu od 18.10 ja ih prodajem danas

Koje su to manipulacije naftom i tržištem
160 million gallons of oil stored in tankers, GS, JPM and other @#$%&! buying and selling, shorting and buying futures back and forth between themselves! They said they are doing "God’s work". What was that about the eye of the needle? We could shrink our oil imports 6 million gallons a day just by removing the corn oil from our gasoline.

Ništa kupio, ništa prodao, joj kako imam loš predosjećaj da ću nastradati dok traje ovo prebacivanje… Trebao sam sve staviti u cash i bok.

ATHENS, GREECE–(Marketwire – 11/18/09) – DryShips Inc. (NASDAQ:DRYS – News) (the "Company" or "Dryships"), a global provider of marine transportation services for drybulk cargoes and off-shore contract drilling oil services, announced today an agreement to acquire two Panamax vessels for an aggregate price of $75.76m. The vessels, a 76,635 dwt Panamax built in 2007, and a 76,635 dwt Panamax built in 2006, are expected to be delivered charter-free within the first quarter of 2010. This transaction is subject to the approval of the Board of Directors of DryShips.

A kao nema se para… [lol]

Latest News

FED has denied GS/JPM to gift newly printed dollars only for today, so markets will be in red today.

This is for your kind information please.

Mislim da se ekipa vara glede pada bdi..mislim da će pasti sve ukupno 400 bodova pa natrag gore

Mislim da se ekipa vara glede pada bdi..mislim da će pasti sve ukupno 400 bodova pa natrag gore

mislim da će biti žešće s brodarima… ma bude ti gollum našao i kopirao tekst

mislim da će biti žešće s brodarima… ma bude ti gollum našao i kopirao tekst
[/quote]
ha,ha,ha nice

New Report

Close