Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

DryShips Announces It Has Signed Agreement With Deutsche Schiffsbank on Waiver Terms for $117.5 Million of Debt

Vaš link

To bi moglo značiti da će ipak imati šušku za plaćanje platformi.
Ako ga stvarno roknu natrag ispod 5$ onda ću se baciti u ozbiljniju kupnju.

DryShips Announces It Has Signed Agreement With Deutsche Schiffsbank on Waiver Terms for $117.5 Million of Debt

Vaš link

To bi moglo značiti da će ipak imati šušku za plaćanje platformi.
Ako ga stvarno roknu natrag ispod 5$ onda ću se baciti u ozbiljniju kupnju.

i ja bi tako skupiš 300M , a onda ti banka pokriva 117M …

Nije taj Economou lud iako ga ljudi ne vole. Nešto kao naš Galinec. [lol]

Po meni je ovo super stvar za DRYS kao firmu, ali bi moglo prilično srušiti cijenu dionice.

Što bi značilo da je za njih najgora varijanta da indeksi ostanu tu gdje jesu.

To je bio samo primjer, oni u pravilu više prodaju callove ili puteve nego što kupuju. Ali u pravilu indexi nikad ne stoje gdje jesu, tako da im ta varijanta sigurno najviše igra, a i najlakše je isprovocirati ako imaš više milijardi na računu. 🙂

Royal Forex Trading kaže da je jači $ USD zaista u interesu eurozoni. Međutim uz trenutne razine inflacije, rasta potražnje i izvoza, euro nije glavna prijetnja, osim ako se diže prema 1,60.Postoji oprez trgovaca protiv podcjenjivanja snage valuta i komentari u svezi s Bernankeom. Takvi komentari mogu dovesti do eurusd pada od 4%, ali iz kojeg se lako može oporaviti

DRYS još dobio i upgrade od Zacksa… svašta… ali valjda ako DB misli da se isplati investirati u DRYS, valjda nisu skroz ludi.

Vaš link

"DryShips has surprised on estimates 2 out of the last 4 quarters. The company’s price-to-book ratio is just 0.67. Analysts expect 5-year sales growth of 77.18%."

Hmm… vidjet ćemo što nose idući dani, ostajem pri želji kupnje oko 5$ i onda nek se dionica paca na računu dulje vrijeme, to ne bi bilo za trejdanje.

Uskoro IZLAZI- FDIC Banking Quarterly IZVJEŠTAJ:

Sveobuhvatan sažetak financijskih rezultata za sve FDIC-osigurane institucije. Ovo je izvještaj o stanju industrije i izvedba pisane analize, grafovi i statističkih tablica.
Prvi rezultati se objavljuju oko 55 dana nakon završetka svakog tromjesečja (tj., 55 dana nakon 31. ožujka, 30. lipnja 30. rujna i 31. prosinca).

Dakle, 55 dana nakon 30. rujna će biti opet 24 studeni – Broj banaka se smanjio za više od 100 od 1 .siječnja do lipanj 30.

I evo DRYS na 7.05, točno gdje je jučer bila zadnja cijena. Do kraja dana isto tako može biti na 6$ kao i na 8$.
Ameri su fakat legende, entertainment faktor na njihovoj burzi je neprocjenjiv [lol]

AIG volatilnost je najniža u godini dana.

Ako nekim čudom padne ispod 50% onda bi se moglo isplatiti uzeti Straddle ili neku drugu strategiju za opcije koja se bazira na volatilnosti a ne na smjeru kretanja cijene.

Prodao bzh dosta mi je gradjevinaraca nakon ovakvog izvijestaja ali kako kolega rocky kaze mozda danas bzh zavrsi i u plusu Ameri su nenadje…,kupio dht,vidjecemo imaju ozvijestaj sljedeci tjedan a nalaze se blizu povijesnog dna.

SAM PROTIV SVIH

USD pada, indeksi padaju istovremeno… tu kombinaciju nismo vidjeli već dugo vremena.

Prodao bzh dosta mi je gradjevinaraca nakon ovakvog izvijestaja ali kako kolega rocky kaze mozda danas bzh zavrsi i u plusu Ameri su nenadje…,kupio dht,vidjecemo imaju ozvijestaj sljedeci tjedan a nalaze se blizu povijesnog dna.

kolega Geronimo, Vi znate da Vas cijenim i nije bez razloga da ste upravo Vi dioničarski guru. Stoga štpvani kolege, slušajte Geronima i učite!!!
Živjela Petrokemija!

New Report

Close