Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Joj više, svaki dan od ožujka seru li ga seru. Da malo znaju teorije, da su pročitali neke knjige shvatili bi davno da DJI u ovom naletu ide prema 11.000, sad da li će probiti ili ne, nemam pojma.

Ili su manipulativni ili nemaju pojma. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Watch my lips!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Joj više, svaki dan od ožujka seru li ga seru. Da malo znaju teorije, da su pročitali neke knjige shvatili bi davno da DJI u ovom naletu ide prema 11.000, sad da li će probiti ili ne, nemam pojma.

Ili su manipulativni ili nemaju pojma. [bye]

Ne nego 11600! [lol] [thumbsup] [bye]

Ako je ovo bear market relly kraj odbijanca tj ovog mora biti na enormnom prometu za vrijeme velike euforije sa velikim rastom u jednom danu,

a ako je ovo bull market još bolje.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

U ratu držiš ljude u neizvjesnosti, kada se opusti, javiš se na državnoj televiziji da je neprijatelj pred vratima, da stižu u ogromnom broju, tek tada se narod diže i svu u jedan glas protiv neprijatelja i nastade sukob. Isto vrijedi i obrnuto, neprijatelj postaje prijatelj, i sada se javno govori o solidarnosti među narodima, bla, bla, bla, a vidi neki i maju bankovne račune poprilično podebljani to isti oni koji su držali propovijdi na TV-u. Čudno?
Upravo to primijeniš na tržištima kšpitala. Identično! [bye]

Trebao sam ja još dsx uzet.

Teško da će opet u minus.

Nema beda dok si samo kupovao, bio bi problem da si prodavao.
Recimo na Sogo ako kupiš u 2 transakcije i prodaš u jednoj onda bi to bila 2 daytradea.
U tvom slučaju ako sad prodaš onda su ti to instant 4 daytradea i crveni karton 🙂

Lijepo je ovo, od 20 dionica na gledalici samo jedna je zelena, iako samo +0,6% – DRYS 🙂

Da li se ta tri traida odnose na jedan tjedan ili jedan mjesec?

Odnose se na uzastopnih 5 radnih dana burze.

grr fulao sam cent kod dokupa dsx…

hehehe ja imao 150 komada na 15.48 a ovo stane na 49…

ali ima nade…imam naloge dolje..pa neka roni i do 15 kaj se mene tiče

došao mich sentiment vrlo loše..ali burza neide baš u ponor…nema ponora više…heheh
lijepo

Da li netko od vas igra Options Game na investopedija simulatoru?

Kad bi AIG zaista bio u stanju vratiti vladi pozajmicu (ili bar početi vraćati) gdje vidite ovu dionicu?

Pitam ponukan ovim tekstom:

http://www.bankinvestmentconsultant.com/news/aig-poised-to-repay-bailout-funds-2664561-1.html

P.S.
Meni u vezi ove dionice teško bilo šta predvidjeti ali rado ću pročitati druga mišljenja odnosno špekulacije.

Da li netko od vas igra Options Game na investopedija simulatoru?

Meni ne treba game, igram se sa opcijama za stvarno… Opasna je to igra… [lol]
Preporučujem svakome odvojiti 1.000$ ili slično pa se poigrati sa opcijama, čak i da se sve popuši, entertainment faktor to nadoknadi. [lol]
To je dobra stvar za bolje razumijevanje burze općenito.

Inače najbolji trading simulator sam vidio na Options Education stranicama:
Vaš link

Kad bi AIG zaista bio u stanju vratiti vladi pozajmicu (ili bar početi vraćati) gdje vidite ovu dionicu?

Pitam ponukan ovim tekstom:

http://www.bankinvestmentconsultant.com/news/aig-poised-to-repay-bailout-funds-2664561-1.html

P.S.
Meni u vezi ove dionice teško bilo šta predvidjeti ali rado ću pročitati druga mišljenja odnosno špekulacije.

Love smoking crack? Love investing, also? Well now you can combine two of your favorite activities, enjoying both at the same time!
How, you ask?
Simple! Allow me to introduce you to…AIG
by Joshua M Brown
http://tinyurl.com/AIG-poslovni

I Love the Smell of Profits in the Morning!

New Report

Close