da Aig se voli dići i srušiti ko epileptičar [thumbsup]
Šta mislite kada nam dolazi period da stižu frizeri koji šišaju ovce ili u jednoj riječi korekcija?
da Aig se voli dići i srušiti ko epileptičar [thumbsup]
Šta mislite kada nam dolazi period da stižu frizeri koji šišaju ovce ili u jednoj riječi korekcija?
Evo baš je današnja trgovina na AIG-u reprezentativna za tu dionicu [lol]
http://www.google.com/finance?q=NYSE:AIG
Što se korekcije tiče čini mi se da su se zadnjih tjedana banke i brodari dobro izkorigirali i poprilično se udaljili od vrhova iz 10. mjeseca za ostale neznam. [huh]
Rocky5, što misliš o YZC kao dionici za long term?
Nisam detaljno proučavao YZC, na prvi pogled djeluje ok ali bi možda bilo uputno sačekati mali pullback. Što ne znači da neće nastaviti brutalno rasti bez pullbacka 🙂
Po ovome ispada da bi DRYS trebao rasti, čak se i gdin Ichimoku slaže a on rijetko griješi. [lol]
No neću ga sad više kupovati, imam ga dosta ako nastavi rasti ali i dalje priželjkujem razine od 5$.
Evo ga skoro +10% od tada a nije prošlo puno vremena, čak jedan dan…
[thumbsup]
Nažalost nemam DSX, ona je još bolje odradila.
Eto neke stvari su čak i na njihovoj burzi lako predvidive.
Tko želi neka sad kapitalizira dio dobiti, nema garancije da će nastaviti u revijalnom tonu. Makar sve ukazuje baš na to ukoliko BDI i burza nastave rasti.
Već sam napisao da mi nije jasno zašto je OCNF tako nisko a ima casha po dionici više nego je cijena dionice. P/B je na 0.28
FNM ne bih dirao ni štapom, to je još veća kocka nego AIG. Radije bih onda FRE ako već želim takvu kocku.
LVS… kako se našlo u ovom popisu?
I nikako da S&P skoči i zadrži se iznad 1100… Nakratko danas bio ali su ga roknuli… promet danas mizeran…
Zaista ne vidim da slijedi u skorijoj budućnosti neki veći rast burze (osim ako USD još padne), ali opet sa njima se ne zna, mogu oni to naguravati još 2 mjeseca mic po mic i eto ih na 1200.
Ode i ostatak DSX na par “lipa” ispod 16, zasad meni dosta.
Kako misliš belaja?
LVS jako dobra dionica,možda do kraja godine 20-25.
Kao što rekoh, nisam detaljno proučavao LVS…
A biti će belaja jer sa EURUSD na 1.40 američki indeksi bi mogli pasti 10-ak % niže.
Ode i ostatak DSX na par "lipa" ispod 16, zasad meni dosta.
Ja riješio samo dio DRYS, mislim da bi se rast mogao nastaviti još neko vrijeme.