Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

AJMO NAPRAVITI NEKO OKUPLJANJE FORUMAŠA KOJI SMO NA OVOJ TEMI…pa neki vikend koji Burza ne radi da proslavimo kaj smo zaradili

pa iskreno ja nisam nista zaradio ali sam za slavlja uvijek
pofuk

AJMO NAPRAVITI NEKO OKUPLJANJE FORUMAŠA KOJI SMO NA OVOJ TEMI…pa neki vikend koji Burza ne radi da proslavimo kaj smo zaradili

pa iskreno ja nisam nista zaradio ali sam za slavlja uvijek
pofuk
[/quote]
Takaj , časte oni kaj su zaradili nas luzere .

a čuj Gollume, ovdje se radi o investorima, a koliko si mi rekla ti nisi investitor budući niti nemaš dionice

Nikad ne reci nikad ,evo ti razlog za slavlje , život je game mi igramo igru protiv računala .
AIG once again setting up into a nice pivot. Watch it over $40.00 http://fsc.bz/1fm

Zadržavaju S&P na 1099.x već dulje vrijeme, koji su to manipulatori… kao slučajno je baš tamo… [lol]

ići će preko 1100, ali mislim da će se 3 puta vratiti ispod još što znači da će 3 put i preko…1100 je psihološka granica kao što je bilo i na 1000 bodova i dowa 10.000

Rocky5, što misliš o YZC kao dionici za long term?

-pola DSX, ovo je bilo brutalno u par dana.
Šteta što i prije nisam sve naše brodare prodao i uvalio u DSX.

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

17,50$

17,50$

To ti je target na DSX, ili?

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

17,50$

To ti je target na DSX, ili?
[/quote]
za YZC, ali to shvati kao moje nagađanje…tu cijenu sam skinuo s jednog grafa…

Nikad ne reci nikad ,evo ti razlog za slavlje , život je game mi igramo igru protiv računala .
AIG once again setting up into a nice pivot. Watch it over $40.00 http://fsc.bz/1fm

Koliko pratim ovu dionicu mogu sa sigurnošću tvrditi samo jedno, a to je tko kaže da je može predvidjeti ili laže ili živi u zabludi [lol]
Nit se drži svog sektora niti općenitog trenda, zaj… se sa TA, a s fundamentima pogotovo…
Jedino pravilo kod AIG-a je da nema pravila, čista kocka pa ko voli nek izvoli… [wink]

New Report

Close