Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Ako sam dobro protumačio, FNM sada ima negativan BV u iznosu 15 mld $… Lijepo

Ako sam dobro protumačio, FNM sada ima negativan BV u iznosu 15 mld $… Lijepo

Ma sudbina FRE i FNM je poznata odavno. Država će postati jedini vlasnik i obični dioničari će biti obrisani- Eventualno će se moći dignuti novci na nekom dobrom danu i to je to. Kome se da kocakti preporučam da uđe na kraju dana kad bude veliki pad jer će se sutra VJEROJATO odbiti.

Preporučam pogledati
Forex: Dukascopy Forex Cartoons – Lemon Brothers

[lol]

http://www.cnbc.com/id/33763474

Sweeping Health Care Overhaul Bill Passes House
Published: Saturday, 7 Nov 2009 | 11:36 PM ET Text Size
In a victory for President Barack Obama, the Democratic-controlled House narrowly passed landmark health care legislation Saturday night to expand coverage to tens of millions who lack it and place tough new restrictions on the insurance industry. Republican opposition was nearly unanimous.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Danas na uzimam SPY puteve i onda još istih ako nekim čudom dođu ovaj tjedan do 1100

E da nije EURUSD skočio za 1%, ne bi danas ameri bili u plusu.
Uzeo par puteva, tipujem na to da je 1.50-1.51 neka granica, valjda neće nastaviti pad prema 1.60.

Za euro kažu forexovci !
It did break 1,5010 but I didn’t go long as the 15min bar didn’t close in oposite thirds eg not enough strength yet, maybe later.

HOGS je pao… pa kome se ulaže u kinesku mesnu industriju, go for it 🙂

Kupih sad još nešto SPY puteva, VIX je pao pa bi to možda mogao ispasti dobar potez ako se indeks okrene do kraja tjedna.
Ako dođe do targeta 1125 onda ću se stvarno nakrcati pa makar bankrotirao.

Kupio opet C i DSX!

ja bi nekaj kupio a neznam kaj…možda faz…ako padne više od 10%..

hebiga sada mi sjela lova na sogo a neznam kaj raditi

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Primjetio sam nešto zanimljivo u prošlih mjesec dana kod amera.

Rastovi su ostvareni na malom prometu a padovi na puno većemu. To bi trebao biti znak za opasnost. Kažem trebao, ne zna se više sa njima 100% što nešto znači, market je bio overbought mjesecima pa je i dalje raslo.

New Report

Close