ja uzet malo byd
ono kaj je utrpao bafet neku miljardu ako se ne varam
ima li tko kakvu opserbaciju za taj dijonicu
Zanima me odgovori na ova pitanja jer vidim da ste unutra 100% i da imate široku paletu informacija i znanja ;
1. Do kraja godine Dow na 10500-11000 ili 8500-9000
2. Financijaši kao C,BAC 6-7 ili 3-4 / 18-20 ili 10-13
Što bi trebalo spriječiti pohlepne menagere da zarade i podignu cijene dionica?Vlada daje stimulanse i to ogromne,kamate su jako niske ( jeftin novac ),ljudi željni zarade,Obama i CO moraju zadovoljiti narod,Kinezi u zanosu,Evropa nije za podcijeniti…
do kraja godine dow 11000 minimalno
Zanima me odgovori na ova pitanja jer vidim da ste unutra 100% i da imate široku paletu informacija i znanja ;
1. Do kraja godine Dow na 10500-11000 ili 8500-9000
2. Financijaši kao C,BAC 6-7 ili 3-4 / 18-20 ili 10-13
Što bi trebalo spriječiti pohlepne menagere da zarade i podignu cijene dionica?Vlada daje stimulanse i to ogromne,kamate su jako niske ( jeftin novac ),ljudi željni zarade,Obama i CO moraju zadovoljiti narod,Kinezi u zanosu,Evropa nije za podcijeniti…
do kraja godine dow 11000 minimalno
za ovo pod 2 ti jedino moze odgovoriti netko tko ima kristalnu kuglu, imho
veliki igraci igraju na duze staze od nas koji gledamo na pivu i burek, zato sve ove parametere ne treba gledati u uskoj perspektivi, imho
slobodno mi se javi na kavu
[/quote]
poštovani kolege s foruma, uvaženi BORISMnema niti jednu jedinu dionicu u americi, jedino šta ima jesu Božjakovina na 750,00 kn koja mu je došla na 1500,00 kn koju nije prodao a sada čak nema bida za istu. Toliko o investitorima koji seru po forumima, a ima još nekolicina koji nemaju pametnijeg poslča nego kenjaju i rade copy – paste s drugih stranica i misle da neki vrag predstavaljaju!
kolega ludlum2
molim kak se to spominjete
ja nisam iznosio vas slucaj s ulaganjem pa mislim da nije fer da se ovako pisemo
byd sam naveo zato sto sam u namjeri za kupnju, zato sam napisao "uzet" to je futur nesvrseni ak se ne varam
molim da mi se ispricate zbog ovakvog nekulturnog prijepisa
hvala unaprije
vas borism
Eto od prije neki dan i ja nemam ni jednu dionicu u Americi! Ne vidim prilike ni za rast ni za pad! Do daljnjega naravno…
kolega ludlum2
molim kak se to spominjete
ja nisam iznosio vas slucaj s ulaganjem pa mislim da nije fer da se ovako pisemo
byd sam naveo zato sto sam u namjeri za kupnju, zato sam napisao "uzet" to je futur nesvrseni ak se ne varam
molim da mi se ispricate zbog ovakvog nekulturnog prijepisa
hvala unaprije
vas borism
štovani gospodine BorisM,
ispričavam Vam se te Vas pozivam na Božjakovinu, koju ću ja kupiti ne s Vašeg Bida nego u dučanu i pogledati ćemo kako mi rokaju po Fnm,
u nadi da je to prošla i svršena isprika, najbolje da me nazoveš da odemo u Bravo na sendviče
živjela amerika…cijeli svijet bacila na koljena i u minus 1.5% pa su rekli ajmo mi ipak u plus…i eto njih u plusu…a mene sogotrade još hebe u mozak..
da nisam poslao novce tamo hebao bi im mater kao pravi balkanac…ovako moram trpit i slušat kaj mi kažu
No AP today? The only gap I see on monthly charts was Mondays around 1050. Gold may go rapidly close to 1200 or just above 1100 before it comes down to 1050. I think the Dow will go to 10500 before there is much of a correction.
Meanwhile, DXY continues to form its itermediate term bottom; strength is likely in DXY at least well into December 2009; this of course is a bad omen for XAU, NEM, HL, IBM, and DJIA. In December 2009, DJIA will likely be testing 8,000 and Gold price will likely be testing $812 per ounce. Silver price will follow Gold price downward.
Ludlum II i BorisM doći će bolji dani.Kada?Možda uskoro….
A bolje je biti u dionicama nego ih uopče ne imati.Sve dionice će opet rasti samo je pitanje vremena i roka do kojeg se može čekati.Treba strpljenja.Najgore prolaze oni koji puno trguju,to sad kad je ovakvo stanje treba imati puno znanja i sreće.Tržište je jako volativno ali bude došlo to na svoje.Siguran sam 2010 će biti jako dobre zarade,pozdrav.
Ludlum II i BorisM doći će bolji dani.Kada?Možda uskoro….
A bolje je biti u dionicama nego ih uopče ne imati.Sve dionice će opet rasti samo je pitanje vremena i roka do kojeg se može čekati.Treba strpljenja.Najgore prolaze oni koji puno trguju,to sad kad je ovakvo stanje treba imati puno znanja i sreće.Tržište je jako volativno ali bude došlo to na svoje.Siguran sam 2010 će biti jako dobre zarade,pozdrav.
Kolega ili još bolje da napišem prijatelju, Ludlum,
slažem se s Tobom.
Biti će radosti i smijeha u pozitivnome, a retardirano mi je da nažalost da na 10000 bodova Dowa, imali smo 40% veći portfelj kada smo jedva dočekali tih 10000, a sada je index tu gdje je , a dionice pale. Biti će i 11000 bodova, pa ćemo dočekati svojih 5 min za iskrcavanje….najbolje da tada sve prodamo BorisuM [thumbsup] – on voli čekati
November 5, 2009
Fannie Mae Reports Third-Quarter 2009 Results
http://www.fanniemae.com/media/pdf/newsreleases/q32009_release.pdf;jsessionid=UN5ND5YXH42ZDJ2FECISFGI