Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Hmmm… mogla bi ovo biti dobra prilika za SPY puteve.
No ako $ nastavi strmopizd onda će vjerojatno i burza nastaviti rasti. S obzirom na to da je FED ostavio nisku kamatu, mogao bi $ u tom smjeru.

Nisu normalni [shocked]
Uočio sam da par dionica na gledalici, tipa C i SPY ima neobičnu pojavu a to je da se trguje tako velikim nalozima ili tako aktivno da se zna desiti da u nekoliko sekundi recimo C prođe par centi gore-dolje, SPY zna skočiti za 0.3-0.4% pa se vratiti natrag, AIG sam vidio u par navrata oscilaciju i preko 0.5$ u par sekundi.

Zna se to i inače dešavati ali ne tako učestalo kao danas.

Slučajnost ili…?

Roubini Says U.S. Banking Mergers May Create ‘Bigger Monster’

Vaš link

“If a financial institution is too big to fail, it’s too big. If it’s too big, we should break it up.”

Bit će opet selloff samo je pitanje u koliko sati počinje. Baš sam crno raspoložen danas… 🙂

Neće.
Sutra izvješće o nezaposlenim 9.8% pa češ vidjet gdje će market.
Nema brige. Počeo je onaj zadnji udarac prema gore prije nego sve ode u kurac

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Tako ja to vidim.

http://i35.tinypic.com/e9vtaf.jpg

Nakon što je toliko firmi podijelilo otkaze u zadnjem kvartalu da bi uštedjeli, stvarno sumnjam da će nezaposlenost pasti. No tko zna, možda se desi čudo.

A što se budućnosti tiče: Vaš link

Nakon što je toliko firmi podijelilo otkaze u zadnjem kvartalu da bi uštedjeli, stvarno sumnjam da će nezaposlenost pasti. No tko zna, možda se desi čudo.

A što se budućnosti tiče: Vaš link

Dolar down stock up?
Da li na to misliš?

Ako da, ja se slažem sa tobom.
I tamo pred kraj godine ulazim u dolar i čekam bolje dane.

Da li ovdje slijedi odbijanac prema 8?

Vaš link

AIG’s profits won’t erase its problems

Vaš link

To get the ball rolling a bit faster, the company has agreed to sell stakes in the two subsidiaries to the government. In exchange, the Fed will forgive $25 billion of its roughly $45 billion loan to the insurer. AIG also still owes the Treasury $44.8 billion.
As a result, AIG has said that it won’t likely string together a long run of profitable quarters, as it writes down the value of its sold-off assets. Analysts expect AIG to return to the red in the current quarter.

Znči biti će profit ili?

Ko da nas briga kaj će biti sa njima, bitna je trenutna zarada.

Meni sogo poslao email da im dostavim kopiju passport i ID..koji k opet…hebate ovo je sick

6,6 drysa stavio na evropske indekse na anderlecht i ajaks te sutra idem po novce i vracam novce na americki indeks
pofuk

New Report

Close