thx idem to čitati sada..
nego kada je fed izjava?
u 2 ili?
pa podizanju kamata za 25
to bi bilo lijepo…i da se naglasi da je oporavak tu i da gosp diše samo..
ali bojim se da nebu niš od toga..
ako ne dignu kamatu mislim da ode sve u minus
ap
Fed likely to keep key interest rate at record low
With risks still swirling, Fed likely to keep key rate at record low to support recovery
nije mi jasan ovaj AIG, jučer je divljao danas glumi kamen…izgleda da je ipak frizeraj bio 😉
A čini mi se da će u zadnjih nekoliko minuta prije kraja redovitog trgovanja FNM ili jako gore ili jako dole. Sada mi izgleda se neki ili tovare na ovoj razini ili kažu hvala lijepa, iako sam za prvu opciju bliži
Znam samo da ako AIG opet padne ispod 35$ ja upadam pa kud puklo.
mavan*
to sam ja rekao za ispod 38$ i hvala bogu da sam se predomislio..neznam…može biti i na 10 i na 100 do kraja mjeseca
ma aig, cit, fnm i fre i slične treba kupovati nakoj kaj zarone…nije bitan iznos…koliko je bitno da rokne jedan dan jako jako…i onda treba ući…ovo od 5% nije niš jer slijedećih 3 dana može biti po 5% down..
jer obično slijedeći dan ode up bez obzira na sve
mavan*
to sam ja rekao za ispod 38$ i hvala bogu da sam se predomislio..neznam…može biti i na 10 i na 100 do kraja mjeseca
Već se prekonekoliko [lol] puta zadnjih mjeseci nakon pada na ili ispod 35$ vraćao u stilu nazad, e sad ako se raspadne baš kad ja uskočim… [tongue]
Neznam šta očekivati od 3.Q pa i ako uđem dobro ću razmisliti dali pobjeći (ili ako ne uđem dali ući) prije izvješća za 3.Q no do tada tko zna…
banke rokaju dole….kaj se dešava? FED??
a di ti vidiš da su u minusu?
majko mila…relax…sve bu oke
ja samo vidim da je faz u minusu..
a odluka fed će biti krucijalna 100%
a odluka fed će biti krucijalna 100%
Kako misliš?
Očekivano je da će se kamate podizati tek u drugoj polovici iduće godine, jel misliš da će već danas doći do toga pa je zato krucijalna odluka? Ili je krucijalno to što danas do podizanja neće doći?