Pratim CIT (nekoliko puta gotovo ušao na cca 1$, ipak na sreću ostao vani) vidim na google obrisali prošlost i kreću iz početak bar što se grafova tiče. Pošto prvi puta pratim, kako to zovu, kontrolirani bankrot, stečaj ili sl. pitam znali netko šta se sada konkretno događa s firmom (bankom)?
Razmišlja li netko ulaziti, odnosno ima li dionica potencijala da se u skorije vrijeme stabilizira na pristojnijim razinama (naravno da mislim na špekulaciju, a ne garanciju)?
Ako može neki primjer dionice koja je prošla slično što i CIT pa bi rado i sam proučio, hvala.
Dollar up ,danas FOMC meeting !
With Gold so much up the Euro will follow. The up move from the lows yesterday can be seen as a very bullish move in front of the FOMC meeting today. I don’t think we go much deeper for now and added more longs.
GOLD stupid reasons to have a rally, Buffet buying BNI has to be right there at the top half a minute ago from
http://cdn.forexfactory.com/attachment.php?attachmentid=353845&d=1257296633
Da, sjecam se prijatelja koji je dokupljivao IGH po 13.000, urlao "odlična prilika za dokup, hvala ti Bože na ovoj prilici", zatim to opet vikao na 10.000kn, pa slavio presretan zbog dokupa, a onda potop. Čak sam i ja bio u nedoumici, u trenucima povremenog rasta mi bilo žao što nisam kupovao. Možda je i ovo samo stepenica do novog, pravog dna, a cijeli ovaj rast bio samo predah, mala crtica na grafu velike depresije kojeg će gledat naši unuci.
S druge strane, kupovina na ovim razinama bi mogla biti vrlo isplativa, call C strike 3 za prosinac 0.90, 10 calova za 900njak usd daje sigurnih $100 profita ako do tad C sano dotakne $4, preko $600 ako do tad dotakne $4,50. A $4 je (samo) 10tak centi daleko.
Jedno pitanje ali nemoj pizdit…kaj ako ne dođe niti do 4 niti do 4.5?
kakav je tvoj gubitak onda..
p.s. znam da je prošlo 4 ali pitam…hval
Da li netko od Vas zna što Firstrade smatra pod "Account Statement documents "?
Pregledno mjesečno izvješće o stanju na računu i prometu.
hebiga…nemrem niti kupiti opcije…trebaju mi i to odobrit…opet komplikacije..hehhhgrr
Pratim CIT (nekoliko puta gotovo ušao na cca 1$, ipak na sreću ostao vani) vidim na google obrisali prošlost i kreću iz početak bar što se grafova tiče. Pošto prvi puta pratim, kako to zovu, kontrolirani bankrot, stečaj ili sl. pitam znali netko šta se sada konkretno događa s firmom (bankom)?
Razmišlja li netko ulaziti, odnosno ima li dionica potencijala da se u skorije vrijeme stabilizira na pristojnijim razinama (naravno da mislim na špekulaciju, a ne garanciju)?
Ako može neki primjer dionice koja je prošla slično što i CIT pa bi rado i sam proučio, hvala.
A čuj netko kupuje da ga hebeš..
ja osobno mislim uzeti za 2000$ pa bumo vidjeli kuda će…
eto je tu http://data.cnbc.com/quotes/CITGQ.PK
nije mi jasan ovaj AIG, jučer je divljao danas glumi kamen…izgleda da je ipak frizeraj bio 😉
A čini mi se da će u zadnjih nekoliko minuta prije kraja redovitog trgovanja FNM ili jako gore ili jako dole. Sada mi izgleda se neki ili tovare na ovoj razini ili kažu hvala lijepa, iako sam za prvu opciju bliži
Jedno pitanje ali nemoj pizdit…kaj ako ne dođe niti do 4 niti do 4.5?
kakav je tvoj gubitak onda..
p.s. znam da je prošlo 4 ali pitam…hvala
Ako opcija istekne out-of-the-money onda si izgubio 100% 🙂
Pročitaj si ovaj file u prilogu, dobar je za shvatiti osnove o opcijama.
Pazi se opcija i dobro prouči materiju prije nego se uhvatiš trgovanja. Moguća je dobra zarada ali i uništenje i nestanak portfelja. Dionice prema opcijama djeluju kao 2 dimenzije prema 3.