Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

BDI i dalje šiba gore… +82 = 3185 [huh]

CIT "Better than expected" … back to our euphoric buying! LOL odnosno The market will go down today! ili Not today … slowly from Wednesday to Fri …. vidjet ćemo

momci zna li ko što se dešava sa YRCW – jem ! ide li on u bankrot ?

momci zna li ko što se dešava sa YRCW – jem ! ide li on u bankrot ?

Googlaj malo ….

YRC Worldwide (YRCW) Sink On Exchange Offer That Could Give Noteholders 95% Of Common Stock

el netko kupuje cit možda?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Ja nažalost ne… Ali onaj tko je kupio po 5 centi je mogao zaraditi 500-1000% u jednom danu… [lol]

ja sam na sitno kada je uljetos bila takva objava…kupio za 1500$ i solidno zaradio….ah da imam para opet bih

Zna li netko šta se događa sa C?
Tone ko kamen danas i to na velikom prometu. Samo u zadnjih pola sata od -1.5% do -6% i ne izgleda kao da će se zaustaviti.
Ide putem CIT-a ili…?

Od najnovijih vijesti na google finance (C) ispalo samo ovo:

http://www.benzinga.com/markets/company-news/33966/citigroup%E2%80%99s-c-continued-financial-troubles

Evo od mene još jednog pitanja:
BDI ide prema najvećoj ovogodišnjoj vrijednosti, a brodari DRYS, EGLE, itd. prema najnižoj.
Jasno da prate opći trend u USA ali da su baš u prvom redu pri padanju dok BDI strelovito raste??

Situacija se lomi, dosadašnji rast je u velikoj mjeri, čak i u potpunosti rezultat stotina milijardi dolara poticaja, a to ne može trajat dovjeka. Dapače, Obama je rekao da više nema poticaja (rasipanja novca poreznih obveznika) i da nitko nije "too big to fail". Sad je upitno mogu li banke pozitivno poslovati bez poticaja odnosno može li gdp rasti bez poticaja.

FOMC meeting will be uber-important. Today’s market just seems to lack an liquidity. I think most of the "market movers" are on the sideline today, and waiting meeting and speech.
FOMC meeting on Wednesday next, we can expect speculation to be powerful in light of any (remote) operations the current American interest rate.

Kaj se tiče Citija , ima malo duže bjašnjenje ,al biće i ovo dosta
Dick Bove, an analyst at Rochdale Securities, said on Monday that, "articles are still being written about the bank being too big to fail. It is no longer in that rarified group. In reality, Citigroup does not exist any longer."`
Gee. Do sellers think Citi is a dark pool, or did they see CIT bankruptcy and think they saw Citi? Some bash Citi’s potential to expand and again grow multi-billion dollar profits while there are others who interpreted Citi’s sale of its Phibro unit to Occidental Petroleum as making it a loser, which is about as senseless as making a buy or sell decision on Fed Chmn. Bernanke’s statement that rates will go up when the economy improves sufficiently. Of course the rates will go up–then. It was a say-nothing statement, yet investors react to it, or, at least, talking heads do, as though there were some trace of actionable consequence.

New Report

Close