Ovo u USA je sve neozbiljnije, jedan dan rekordni pad pa rekordni rast pa pad…
ZSE i HRK djeluju daleko stabilnije od burze u USA i USD.
Nek dođu ovamo i uče kako se stabilizirati na dnu i trgovati bez stresa [lol]
Šta je pak danas srušilo amere (pa nisu stigli ni unovčit jučerašnji rast), vremenska prognoza?
P.S.
E, tko sada uleti u CIT sa ozbiljnijim novcima svaka mu čast ima moje divljenje (ma kako završila ta avantura) [thumbsup]
Mislim da je ovo danas donekle zbog CIT, nekog drugog razloga nema, današnji ekonomski podaci su bili relativno ok.
CIT bi mogao biti nezgodan ako u nedjelju objave bankrot…
CIT do 1.12. bi mogao biti kao i moj navedeni datum 1,12$…nema bankrota kako mi se čini…pa scenarij je poznat….spiste ga da ljudima izađe pjena na usta i onda ga jeftinije fond menađeri kupe. Ja sam ga uzimao na 0,40$ i prodavao na 2$….istina sada sam u minusu jer sam cijeli unutra i to već dosta dugo 🙁
If the past 90 minutes are any indication, the drop below 9700 ought to happen in about 4 minutes, at about 1:04. At some point this pattern will break….until then, it’s pretty much a terraced waterfall.
1:00p – CIT falls 20%, may file prepackaged bankruptcy
can someone pull the plug on CIT already! more annoying than brett favre!
CIT do 1.12. bi mogao biti kao i moj navedeni datum 1,12$…nema bankrota kako mi se čini…pa scenarij je poznat….spiste ga da ljudima izađe pjena na usta i onda ga jeftinije fond menađeri kupe. Ja sam ga uzimao na 0,40$ i prodavao na 2$….istina sada sam u minusu jer sam cijeli unutra i to već dosta dugo 🙁
Pa ludlumlle šta čučiš pobogu unutra omg.
spuste ga da ljudima izađe pjena na usta i onda ga jeftinije fond menađeri kupe.
Slikovito [thumbsup]
u trenutku pisanja zadnjeg posta CIT je bio 0,75$i to na asku….sada je 0,80$…do kraja dana bi mogao biti i 0,90$…možda neću lagati ako kažem da će do 1.12. biti 1,12$ [thumbsup]
Trgovci opcijama, još uvijek je IV za AIG relativno niska, pa kome se igra na kartu volatilnosti i nadolazećeg izvješća…
Prepackaged bankruptcy seen for $CIT: http://bit.ly/3ZVn3C
CIT halted. could be a good scalp when halt is removed.
u trenutku pisanja zadnjeg posta CIT je bio 0,75$i to na asku….sada je 0,80$…do kraja dana bi mogao biti i 0,90$…možda neću lagati ako kažem da će do 1.12. biti 1,12$ [thumbsup]
Upravo vidio skok "a la CIT" 15% u 15 sekundi, koji su ti ameri smjeh, a svi ovisimo o njihovoj zaj… [lol]