Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Ovo u USA je sve neozbiljnije, jedan dan rekordni pad pa rekordni rast pa pad…
ZSE i HRK djeluju daleko stabilnije od burze u USA i USD.
Nek dođu ovamo i uče kako se stabilizirati na dnu i trgovati bez stresa [lol]

Šta je pak danas srušilo amere (pa nisu stigli ni unovčit jučerašnji rast), vremenska prognoza?

P.S.
E, tko sada uleti u CIT sa ozbiljnijim novcima svaka mu čast ima moje divljenje (ma kako završila ta avantura) [thumbsup]

Mislim da je ovo danas donekle zbog CIT, nekog drugog razloga nema, današnji ekonomski podaci su bili relativno ok.

CIT bi mogao biti nezgodan ako u nedjelju objave bankrot…

CIT do 1.12. bi mogao biti kao i moj navedeni datum 1,12$…nema bankrota kako mi se čini…pa scenarij je poznat….spiste ga da ljudima izađe pjena na usta i onda ga jeftinije fond menađeri kupe. Ja sam ga uzimao na 0,40$ i prodavao na 2$….istina sada sam u minusu jer sam cijeli unutra i to već dosta dugo 🙁

If the past 90 minutes are any indication, the drop below 9700 ought to happen in about 4 minutes, at about 1:04. At some point this pattern will break….until then, it’s pretty much a terraced waterfall.

1:00p – CIT falls 20%, may file prepackaged bankruptcy
can someone pull the plug on CIT already! more annoying than brett favre!

Mislim da je ovo danas djelomično otrežnjenje nakon strelovitog rasta proteklih mjeseci.

CIT do 1.12. bi mogao biti kao i moj navedeni datum 1,12$…nema bankrota kako mi se čini…pa scenarij je poznat….spiste ga da ljudima izađe pjena na usta i onda ga jeftinije fond menađeri kupe. Ja sam ga uzimao na 0,40$ i prodavao na 2$….istina sada sam u minusu jer sam cijeli unutra i to već dosta dugo 🙁

Pa ludlumlle šta čučiš pobogu unutra omg.

spuste ga da ljudima izađe pjena na usta i onda ga jeftinije fond menađeri kupe.

Slikovito [thumbsup]

u trenutku pisanja zadnjeg posta CIT je bio 0,75$i to na asku….sada je 0,80$…do kraja dana bi mogao biti i 0,90$…možda neću lagati ako kažem da će do 1.12. biti 1,12$ [thumbsup]

Trgovci opcijama, još uvijek je IV za AIG relativno niska, pa kome se igra na kartu volatilnosti i nadolazećeg izvješća…

Meni je CIT prestao davati znakove života na gledalici… Samo stoji ovako sa askom 999$ [lol]

Prepackaged bankruptcy seen for $CIT: http://bit.ly/3ZVn3C
CIT halted. could be a good scalp when halt is removed.

u trenutku pisanja zadnjeg posta CIT je bio 0,75$i to na asku….sada je 0,80$…do kraja dana bi mogao biti i 0,90$…možda neću lagati ako kažem da će do 1.12. biti 1,12$ [thumbsup]

Upravo vidio skok "a la CIT" 15% u 15 sekundi, koji su ti ameri smjeh, a svi ovisimo o njihovoj zaj… [lol]

New Report

Close