Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

The Market had it’s best rally since 1938… I thought we could look back at the rallies during the Great Depression Bear Market (1929-1932):

Nov 1929 – April 1930 (5 months rally), Dow Jones 200 to 300: +50%

June 1930 – Sept 1930 (3 months rally), Dow Jones 210 to 250: +19%

Dec 1930 – Feb 1931 (2 months rally), Dow Jones 155 to 200: +29%

June 1931 – July 1931 (1 month rally), Dow Jones 120 to 160: +33%

Oct 1931 – Nov 1931 (1 month rally), Dow Jones 85 to 120: +41%

Feb 1932 – March 1932 (1 month rally), Dow Jones 70 to 90: +29%

July 1932 – Sept 1932 (2 months rally), Dow Jones 40 to 80: +100% — END OF BEAR MARKET

Still, in between all these bull runs, the market dropped 89%.
Now to the rallies of 2008-2009 ongoing Bear Market:

Nov 2008 – Dec 2008 (1 month rally), Dow Jones: 7500 to 9000 = +20%

OCT 2009 (so far, rally) (6 months rally) Dow Jones: 6500 to 10000 = +51.4%

Still, in between all these bull runs, the market dropped 50-60-70-80-90%

CIT poslije ovoga skočio 20% u 10 minuta…

http://www.reuters.com/finance/stocks/keyDevelopments?rpc=66&symbol=CIT&timestamp=20091028171200

Pa tko se voli kockati…

a uskoro ide bombon zvan izvješće koje će biti gore nego 1.13 po dionici…arem tako mislim..

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

EUR/USD Ready To Resume Its Ascend And Test 1.5220

The Euro Appears ready to resume its uptrend soon, technical analysis supports this scenario in a number of Euro pairs not just EUR/USD.

I am more than convinced my target of 1.5220 will be within short sight soon, though unknown under what volatility levels this can happen.If rally doesn’t start on this Thursday the latest, then one may need to do their analysis one more time, but overall I think the odds favor this scenario

Pa nek se odluče, hoće li rasti ili padati taj nesretni $ 🙂

Što se tiče shoppinga, ako indeksi nastave padati možda se ukaže kakva "once in a lifetime" prilika za dugoročne (ako takvih ima ovdje).
Preporučujem pogledati Dividend Aristocrats, članice S&P 500 koje u proteklih 25 godina imaju uredno povećanje dividende.

Vaš link

Vaš link

Aaaaaaaaa, tek sad vidjeh gap ispod 14$ na GE koji je nastao prije koji mjesec…

Ma malo mi to izgleda vjerovatno ,veli jedan da ipak nastavljamo ono 6 mjeseci pada ili Continue the march !! živi bili pa vidli ,jasno pratit ćemo stanje.

borism Vam poručuje:

"Gospodo, danas se natrpajte do jaja. Sutra i prekosutra je rast! "

Zanimljiva koincidencija, hrpa dionica se danas i jučer kreće oko donje linije trenda, ovdje je samo par.
Još par dana pada i mogao bi to biti znak da je fajront.

Uzeo FEED po 4.33 nakon pada od 10%, sva sreća da sam na otvaranju odmah prodao.
Sutra najradije ne bih ni gledao burzu [lol]

Uzeo FEED po 4.33 nakon pada od 10%, sva sreća da sam na otvaranju odmah prodao.
Sutra najradije ne bih ni gledao burzu [lol]

Ja sam upravo zatvorio DIA puteve sa zaradom do 100 %, i kupio malo jos QQQQ callova, sad imam callove na sva tri indexa i SP 500 i DJ i QQQQ, bez puteva, a nadam se da ce morati krenuti okret, ako sutra zavrsimo u plusu, imamo opet skrivenu bikovsku divergenciju na sva tri americka indexa, sto sugerira na jos jedan rast, vjerovatno i zavrsni za ovaj ciklus. Inace putevi su puno skuplji od callova tako da vecina ocekuje jacu korekciju. Zanimljivo je ocekivanje AIG opcija za sijecanj.

http://www.optionpain.com/OptionPain/Option-Pain.php

Zanimljiva koincidencija, hrpa dionica se danas i jučer kreće oko donje linije trenda, ovdje je samo par.
Još par dana pada i mogao bi to biti znak da je fajront.

A i većina debelo propucala donji bollinger pa ako nisu potpuno prolupali tamo preko trebao bi doći neki odbijanac makar na kratko.

P.S.
Eto pisao juče, a danas ispalo da su i AIG i CIT juče bili dobri ulazi bar iz današnje perspektive.
Šteta što si ne vjerujem baš previše [embarass]

New Report

Close